Szerintetek az a szokás, hogy az emberek az ujjukat nyalogatják pénzszámolás/nylonzacskó-szétszedés/lapozás közben, az gusztustalan?
Az, de nekem muszáj, mert qrva száraz a kezem, és a zacskót nem tudom szétszedni. Pedig próbálom elkerülni, mert a dzsuvás kosarat fogtam előtte.
Pénzszámolás közben nem szoktam, de a pénz nincs olyan papírból. Munkám miatt számlákat válogatok, és mikor jön a köteg leporello papírra nyomtatott lap, na azok úgy összetapadnak, mintha statikusan töltve lennének.
Ha egyszer adminisztratív feladatot fogsz csinálni, ahol sok papírmunka van, rá fogsz jönni, hogy nagyon nehéz száraz ujjakkal lapozni és azt nem engedheted meg magadnak, hogy időt pazarolj a lapozással.
Van persze alternatív megoldás erre, a lapozó szivacs, melyet be kell nedvesíteni és az ujjaddal rápöckölni, hogy az ujjaid felülete nedves legyen.
Maga a mozdulatsor szerintem nem azért undorító, mert neked társadalmi elvárásod, hogy más ne csinálja (sőt, még a körmömet is tövig lerágom előtted szívesen), hanem azért, mert olyan kórokozókat juttatsz be vele a szervezetedbe, mely nem biztos, hogy nem okoz valamilyen fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!