Kinek mi az első gondolata ?
28 éves
Kék szem
Vállig érő világos barna haj
152 cm
Duci, rengeteg betegsége van pco,pcos, inzulinrezisztencia endomedriozis...
Van segge
melle
dereka
combja és egy kis hasa
Ha lemerjük cm- be az arányos homokóra alkatú
Korának megfelelően öltözködik nagyon jól össze tudja kombinálni a színeket, fazonokat szóval nem csak fekete színben látni.
Korához képest sokkal komolyabban Viselkedik gondolkodik, inkább 35-40 ffi illik hozzá
Nem az az otthon ülős típus, folyton csinálna valamit.
Határozott elképzelései vannak
Milyen kapcsolatot akar
Ő miben teszi jobbá a másik életét
Ez nekem már 20 évesen is meg volt. 😉 23 évesen összejöttem jelenlegi párommal, akivel 10 éve vagyunk együtt.
Tehát ne ringasd magad tévképzetekbe, hogy a húgod érettebb a koránál.
Testsúly: betegség előtt vékony volt? Hány kg volt? Betegség után most jelenleg hány kg?
Egy 28 évesnek már nem érettebbnek kell lennie a koránál, hanem szimplán csak érettnek kell lennie. :D 15 évesen még oké, hogy Juliska érettebb a koránál, de 20 felett már nevetséges.
Az első gondolatom az volt, hogy nem értem mi a kérdés.
A határozott elképzelésekkel meg majd talál magának párt. Lehet csak 40 éves korára, de biztosan talál.
Igen végig vékony volt
Betegség előtt 50-58 kg között volt végig
Betegségnél 70kg
De ez számít valamit ?
Hát figyi én olyan 25-28 éves csajokkal találkoztam eddig akinek fingja se volt mit kezdjen magával az életével,azt se tudja milyen párkapcsolatot akar
Értelmesebb akinek van határozott elképzelése és normális az vagy szingli vagy elkelt már
Kérdező, betegség előtt se volt nádszál vékony, hisz pl. sokáig én voltam 159 centihez 50-52 kg, több volt rajtam az izom, most 47 kg vagyok. Tehát a tesódnak betegség előtt legalább 45 kg-nak kellett volna lennie ahhoz, hogy vékonynak lehessen nevezni. Az 58 kg már erősen duci. A mostani 70 meg elhízott, nem duci. Nagyon elfogult vagy, ezért nincs realitásod.
Miket és mennyit eszik a tesód? Miket és mennyit sportol?
Igen, számít valamit, meg próbálnék segíteni, hogy fogyjon, viszont ehhez minden információra szükségem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!