Kinek mi az első gondolata ?
28 éves
Kék szem
Vállig érő világos barna haj
152 cm
Duci, rengeteg betegsége van pco,pcos, inzulinrezisztencia endomedriozis...
Van segge
melle
dereka
combja és egy kis hasa
Ha lemerjük cm- be az arányos homokóra alkatú
Korának megfelelően öltözködik nagyon jól össze tudja kombinálni a színeket, fazonokat szóval nem csak fekete színben látni.
Korához képest sokkal komolyabban Viselkedik gondolkodik, inkább 35-40 ffi illik hozzá
Nem az az otthon ülős típus, folyton csinálna valamit.
A betegséget is kordában lehet tartani úgy, hogy ne legyen valaki duci. Gondolom egy nap nemcsak 1500 kcal-t eszik az illető, és gondolom semmit se mozog.
"Korához képest sokkal komolyabban Viselkedik, gondolkodik"
🤣 Bocs, de ezt a kis tinik szokták írni. Egy 28 évestől ez nagyon gyerekes kijelentés. Miért, hogyan gondolkodik, ahogy az átlag 28 éves nem? 🤦🤔
Ezeket a betegsegeket nagyon jol lehet kordaban tartani, ha lefogy.
Ha csak egy kicsit is lenne "erettebb a koranal" akkor megertene, hogy le kell fogynia, es szigoruan tenne is erte. Igy viszont pont olyan ostoba, mint az atlag-koverek.
Bocs.
Kérdező, pontosan, ahogy a 4-es válaszoló írta.
És azt mit jelent, hogy "Korához képest sokkal komolyabban Viselkedik gondolkodik"? Mert hogyan gondolkodik másképp, mint egy átlagos 28 éves?
Húgomról van szó
Pár hónapja derült ki ez a sok betegsége
Sokat tesz az egészségéért, és sokat javult az állapota is az igaz hogy ez kg nem változott,de egészségügyileg jobban van
Én se azt néztem 23 évesen, mikor összejöttem a párommal. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!