Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kilépnél ilyen életből?

Kilépnél ilyen életből?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy miért érzem ezt nem igazán látom a kiutat.

Családi vállalkozásban dolgozom ami gondtalan és nyugodt de mégsem érzem magam a helyemen.

Sok mindenben segítenek szüleim és támogatnak minket barátnőmmel.

Sokszor van hogy üresek a napjaim és csak várom a vevőket vagy pedig a másik üzletben segítek olyan dolgokban mintha házi munkát csinálnék mert ott csak olyanba tudok..

Sokszor eléggé irányítják így a mindennapokat. Nem érzem magam hasznosnak..mert ehhez sok ész nem kell.

Semmi hobbim nincs munka után jövök haza és itthon vagyok barátnőmmel a lakásban vagy ha a munka van segítek.

Úgy érzem ez a családi vállalkozás szinte elszigetel..

Barátaim sosem voltak igazán teljesen üresnek érzem az életem hiába van kapcsolatom és szerető családom..

Sosem tudtam igazán mi szeretnék lenni és amikor elmondtam szüleim nem foglalkoztak vele igazán..

Úgy érzem csak vagyok, semmilyen szempontból nem érzem hogy a helyemen lennék és így a kapcsolatomat se merem egy másik szintre emelni..

2023. dec. 16. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Én keresnék másik munkát.
2023. dec. 16. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy lépnék ki. Változtatnék.
2023. dec. 16. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Ki nevén van a vállalkozás? Ki irányítja ill. Ki dönt a fontos dolgoknál, anyagi ügyekben stb. ?
2023. dec. 16. 21:17
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Én imádnám ezt; nyugis munka sok szabadidővel, ami mellett lenne egy csomó időm képezni magam; pl beiratkozni egy levelező tanfolyamra.

Mit csinálnál ha otthagynád ezt a munkát? Van tényleges vágyad az életben, vagy csak elfoglaltabb akarsz lenni, hogy ne érezd üresnek magad? Ha van vágyad, csak akkor válts.

2023. dec. 16. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
8%
Mi az, hogy kilépni az életből? Azért akarsz öngyilkos lenni, mert unatkozol, más meg él kéz és láb nélkül? Ezt nem mondod komolyan!
2023. dec. 16. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha ezt ennyire nem szereted, akkor én a helyedben elkezdenék gondolkodni, hogy mit csinálnék inkább és ha van olyan, ami reális is számodra, akkor kezdj el tenni érte, hogy megvalósulhasson. Addig azért maradnék a családi vállalkozásban, azt csak akkor hagynám ott, ha már felvettek máshova. Addig is próbáld meg kitölteni valami hasznossal azt az időt, amikor csak vársz a vevőkre, máris nem fogod úgy érezni, hogy nem csináltál semmi értelmeset egész nap. Emellett valószínűleg az is segítene, ha munka után nem csak otthon ülnétek, hanem időnként kimozdulnátok akár együtt, de az is jó lenne, ha megpróbálnál barátokat szerezni.
2023. dec. 16. 22:31
 7/10 A kérdező kommentje:

5ös valóban felre érthető a kérdés.

Nem úgy kilépni hogy öngyilkos leszek hanem ha ilyen élet szituációban lennél otthagynad vagy gyökeresen megváltoztatnád?

Ha igen milyen tettekkel?

2023. dec. 16. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Kezdetnek kezdj el hobbit keresni. Próbálj ki bármit, ami akár kicsit is érdekel. Random online tanfolyamokat is csinálhatsz, ha nem tudod, mi érdekel, akár karrier témában is. Kezdj el egy új sportot, vagy egy új nyelvet. Akár páros táncolni is megtanulhattok barátnőddel egy tanfolyamon, az is jó buli tud lenni. Főzz olyan kajákat, amiket eddig nem, nézz olyan nűfajú filmeket amiket eddig nem, fedezd fel a környéket, vegyél otthonra felnőtt társast, ha tudtok havonta félretenni, akkor tervezzetek meg együtt egy álomutazást, és gyűjtsetek rá, a hálószobában is millió módon tudtok újítani, stb. Belesüllyedtél az újdonság és a kihívás teljes hiányába, ezért érzed azt, mintha nem is élnél igazán. Tehát a megoldás, hogy ezen változtatsz.
2023. dec. 16. 23:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Kicsit kiégettnek érzem magam
2023. dec. 16. 23:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Munka helyett hivatás (akkor is, ha nem annyi pénzt hoz, de szereted csinálni).
2023. dec. 17. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!