Kilépnél ilyen életből?
Nem tudom hogy miért érzem ezt nem igazán látom a kiutat.
Családi vállalkozásban dolgozom ami gondtalan és nyugodt de mégsem érzem magam a helyemen.
Sok mindenben segítenek szüleim és támogatnak minket barátnőmmel.
Sokszor van hogy üresek a napjaim és csak várom a vevőket vagy pedig a másik üzletben segítek olyan dolgokban mintha házi munkát csinálnék mert ott csak olyanba tudok..
Sokszor eléggé irányítják így a mindennapokat. Nem érzem magam hasznosnak..mert ehhez sok ész nem kell.
Semmi hobbim nincs munka után jövök haza és itthon vagyok barátnőmmel a lakásban vagy ha a munka van segítek.
Úgy érzem ez a családi vállalkozás szinte elszigetel..
Barátaim sosem voltak igazán teljesen üresnek érzem az életem hiába van kapcsolatom és szerető családom..
Sosem tudtam igazán mi szeretnék lenni és amikor elmondtam szüleim nem foglalkoztak vele igazán..
Úgy érzem csak vagyok, semmilyen szempontból nem érzem hogy a helyemen lennék és így a kapcsolatomat se merem egy másik szintre emelni..
Én imádnám ezt; nyugis munka sok szabadidővel, ami mellett lenne egy csomó időm képezni magam; pl beiratkozni egy levelező tanfolyamra.
Mit csinálnál ha otthagynád ezt a munkát? Van tényleges vágyad az életben, vagy csak elfoglaltabb akarsz lenni, hogy ne érezd üresnek magad? Ha van vágyad, csak akkor válts.
5ös valóban felre érthető a kérdés.
Nem úgy kilépni hogy öngyilkos leszek hanem ha ilyen élet szituációban lennél otthagynad vagy gyökeresen megváltoztatnád?
Ha igen milyen tettekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!