Kilépnétek ebből a társaságból végérvényesen?
Adott egy baráti társaság, ami már kb. 7-8 éve egyben van. Ez 8 emberből áll, azon belül pedig vagyunk 3-an, akik már 20. éve vagyunk barátok, együtt nőttünk fel.
Az utóbbi időbe, kiszorultam ebből a 3-asból, főleg mert nem szimpatizálok az egyik srác barátnőjével. Társaságban elvagyunk, tehát nincs konkrét ellentét köztünk, de a távolságot megtartjuk.
Szóval, mint említettem, kiszorultam ebből a 3-as csapatból, főleg (én úgy érzem) emiatt a pár miatt -nevezzük x-nek őket-, mert inkább ők klikkesednek a másik párral -nevezzük y-nak-, akik partnerek ebben.
Lehet gyerekesnek hangzik, jogos, felnőtt ember vagyok, de csak szarul esik ez, főleg hogy tizen éven át sosem volt ilyen. Eddig volt a nagy csapat, meg voltunk mi 3-an, akik már csak az idő miatt is szorosabb kapcsolatban voltunk. Most pedig van a nagyobb társaság, és vannak ők ketten (x pár férfi tagja és y pár férfi tagja).
Ezt én szóvá is tettem, pontosabban kérdeztem, hogy van-e valami oka ennek, szándékos-e egyáltalán (nyilván az) vagy csak egyszerűen miért van ez. Úgy voltam vele felnőttek vagyunk, ha valakinek problémája van a másikkal, akkor azt el lehet mondani, ha megbeszélni nem is akarjak. Szíve joga.
De azt a válasz kaptam, hogy ebbe semmi szándékosság nem volt (nyilván), meg hogy ők érezték úgy, hogy nekem van problémám. Ez ott tisztázva lett, de a helyzet azóta is változatlan.
Benne maradnátok egy ilyen "baráti" kapcsolatban?
Az emberek változnak. Lehet, hogy ők ketten az utóbbi időben jobban megtalálják a hangot egymással, mint veled.
Vagy pedig, írtad, hogy nem szimpatizálsz az egyik srác barátnőjével. Lehet, hogy ezt érzékelték és ezért is kezdtél kiszorulni.
Vagy jobban megismerni azt a barátnőt aki miatt a problémák lettek.
Lehet nem is olyan rossz fej.
Ha vele megtalálnád a hangot talán egyenesbe jönnének a dolgok.
“kiszorultam ebből a 3-asból, főleg mert nem szimpatizálok az egyik srác barátnőjével.”
Törvényszerű a szétesés. A azerelem mindent visz.
Én nem beszélnék erről többet. A gyakorlat a lényeg, nem a magyarázkodás.
Nem hívnak, nem megyek és nem hívom őket. Ennyi.
De nem is rágódom rajta.
Sok barátom volt. Ahogy múltak az évtizedek, kikoptunk egymás életéből. Van, aki hasonlóan megsértődött vélt okok miatt, nem fogadta el a válaszom, hagytam.
A többieknek az élete másfele kanyarodott, család, gyerekek, most már unokák.
A 20-ból vannak 3-an. Velük is néha ünnepi üdvözlet, évi 1-2 találkozás. Most is őket is, engem is jobban lemöt a munka, a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!