Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kilépnétek ebből a társaságból...

Kilépnétek ebből a társaságból végérvényesen?

Figyelt kérdés

Adott egy baráti társaság, ami már kb. 7-8 éve egyben van. Ez 8 emberből áll, azon belül pedig vagyunk 3-an, akik már 20. éve vagyunk barátok, együtt nőttünk fel.

Az utóbbi időbe, kiszorultam ebből a 3-asból, főleg mert nem szimpatizálok az egyik srác barátnőjével. Társaságban elvagyunk, tehát nincs konkrét ellentét köztünk, de a távolságot megtartjuk.

Szóval, mint említettem, kiszorultam ebből a 3-as csapatból, főleg (én úgy érzem) emiatt a pár miatt -nevezzük x-nek őket-, mert inkább ők klikkesednek a másik párral -nevezzük y-nak-, akik partnerek ebben.

Lehet gyerekesnek hangzik, jogos, felnőtt ember vagyok, de csak szarul esik ez, főleg hogy tizen éven át sosem volt ilyen. Eddig volt a nagy csapat, meg voltunk mi 3-an, akik már csak az idő miatt is szorosabb kapcsolatban voltunk. Most pedig van a nagyobb társaság, és vannak ők ketten (x pár férfi tagja és y pár férfi tagja).

Ezt én szóvá is tettem, pontosabban kérdeztem, hogy van-e valami oka ennek, szándékos-e egyáltalán (nyilván az) vagy csak egyszerűen miért van ez. Úgy voltam vele felnőttek vagyunk, ha valakinek problémája van a másikkal, akkor azt el lehet mondani, ha megbeszélni nem is akarjak. Szíve joga.

De azt a válasz kaptam, hogy ebbe semmi szándékosság nem volt (nyilván), meg hogy ők érezték úgy, hogy nekem van problémám. Ez ott tisztázva lett, de a helyzet azóta is változatlan.

Benne maradnátok egy ilyen "baráti" kapcsolatban?

2023. febr. 27. 13:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Leköt
2023. ápr. 23. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!