Miért furcsa manapság, ha valaki nem hajtja a pénzt, a nagyobb lakást/házat, újabb autót?
32.
Persze, ha mindenkit leszarsz... A legsuttyóbb arcok általában így vannak vele, hogy rájuk 0 panasz van, mert ha mégis volna, akkor "áh, mit rinyálnak mán" esetleg "kit érdekel"
Nem kell foglalkozni senkinek a véleményével...olyan mint a seglyuk.
N 31
34.
Na ja, suttyónak lenni jó :) Legalább sosem érzi magát rosszul az ember, mert "mindenki bekaphassa"
"Minek vegyek full elektronikás autót ami ha gondol egyet megadja magát az út közepén?"
Ki is gyulladt a minap, külföldön pedig gyakrabban, de ezek erre lettek tervezve, ugye a "környezettudatosság"!
Ökológiai "lábnyom" (népesség) csökkentés.
Nekem már az is fura, hogy az az általános életcél, hogy vegyél fel hitelt, és 60 éves korodig fizess, mire a tiéd.
Kvázi ezért dolgoznak, egy, házért, ahol kevesebb időt töltenek, mint munkában.
De, hogy még hajtják is a jobbat, nagyobbat, többet, ezt nem is értem minek, ha az ember nem születik egy olyan jólétbe, munkával sosem fogja elérni azok szintjét, akikkel versenyezni akar.
Vagy ha, megközelíti is, annak ára van, tönkre megy az egészsége.
Nézz meg egy első generációs gazdagot, hogy néz ki, meg azt, aki gyerekkorától jólétben él, látni fogod a különbséget!
35 azért mér vagyok suttyó mert magamnak akarok megfelelni és nem másnak? De ok, akkor legyek az 😆.
Nekem nincs megfelelési kényszerem.
Elértem dolgozat az életbe és nekem ez elég. Csak azért nem hajtok mer egy vadidegen szerint a 13 éves kocsim szar pl 😆.
N 31
Kinek furcsa? Én nem szoktam megosztani a terveimet senkivel. A férjemmel beszélem meg, hiszen vele élek együtt, a rokonokkal/barátokkal felszínesebben.
Én nem arra törekszem, hogy mindig új autóm legyen, de ha a kocsi eléri azt a kort, hogy többet kell rákölteni mint amennyit ér, akkor bizony "hajtom a pénzt" addig, amíg nem tudok félretenni egy újabbra.
Valami célt ki kell tűzni, ami ösztönöz a fejlődésre és arra, hogy előrébb juss az életben. Ez viszont nem azt jelenti, hogy nem vagyok elégedett az életemmel vagy azzal ami van, de a szakmámban is mindig tudok és szeretnék is fejlődni. Az meg, hogy ez automatikusan több pénzzel jár, más meg azt látja, hogy nekem nem elég semmi és hajtom a pénzt...azzal sajna nem tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!