Miben lesz a terveitek szerint másabb 2024, mint ez az év volt? Milyen változtatásokat szeretnétek elérni?
Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 17:22
11/16 anonim válasza:
Nekem 2024 az utazásról fog szólni. Februárban megyünk barátnőmmel tengerjáróra 8 napra, márciusban haverokkal Ciprus, júniusban tágabb baráti társasággal Horvátország, júliusban meg enyém a nyaraló egy hónapig, úgyhogy majd akkor is jönnek haverok meg párom. Egyik haver főnöke most vett Marbellan nyaralót, amit haverom kölcsön fog kapni elvileg valamikor jövő ősszel két hétre, úgyhogy oda is hivatalosak vagyunk egy pár napra. Egyelőre ennyi a terv ami a külföldi utakat illeti, de igyekszünk majd minél több mindent betervezni ahogy az időnk és a szabadságok engedik. 2023-ra is terveztük hogy világot látunk, de nem úgy jött ki a lépés, úgyhogy csak két közös külföldi utunk meg egy balatoni nyaralásunk volt. De 2024-ben igyekszünk mindent kimaxolni, főleg hogy most már több a szabadidőnk is. Mindannyian vagy home officeban vagy egyetemen vagyunk, úgyhogy könnyebben kivitelezhetőek az utak.
12/16 anonim válasza:
Az életem varázslatos módon egyik napról a másikra megjavul minden területen🤞
13/16 anonim válasza:
- párommal eljegyzés év közben esküvő
- ház vásárlás és összebútorozás
- 24 felétől főállású ev leszek végre valahára.
14/16 anonim válasza:
Munkahelyet tervezek váltani, +30% fizetésért.
15/16 anonim válasza:
Többet és ügyesebben fogok lopni, ha már politikusok csinálhatják, akkor én miért ne?!
16/16 anonim válasza:
Mérföldkövek, új szituációk: államvizsga, majd mesterképzés kezdése, utóbbi remélhetőleg külföldön. Ha az nem jön össze, akkor BP-n.
Fogadalom: kevesebbet nyomkodom a telefonom, általánosságban is, de holtidőben még inkább. Nem tudom, a telefonom tervez-e évi összesítőt küldeni a használati szokásaimról, a képernyőidőről, de a heti verziók eléggé aggasztóak voltak, szóval azon még dolgoznom kell. Illetve, egészségesebben fogok táplálkozni. Idén egész sokáig bírtam, az utóbbi hetekre nem volt ez túlzottan igaz, bár előtte is voltak apróbb botlások ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!