Hogyan kéne ezt elérni?
#2 vagyok.
akkor nézd az életet pozitívan és élj úgy, ahogy jól érzed magad.
Céljaid vannak?
Hogyan szeretnéd, ergo milyennek látni magad 5 év múlva?
Hát próbálom, de nem fényes a helyzet, mert évek óta nem igazán érdekelt semmi. Szarul alakult a személyiségem, sokszor megaláztak, szüleimnek sem volt igazán jó soha semmi, vagy elvégezték helyettem a dolgokat.
Eddig volt egy elképzelésem, de egyenlőre nem úgy alakul, fektettem bele időt, de hinni nem hittem magamban, és a döntésben sem voltam biztos, hogy jól tettem.
Gépészmérnökin tanulok most, viszont lehetséges, hogy ott fogom hagyni, el is fogok költözni otthonról.
Pedig a gépészmérnöki végzettség elég jó belépő lenne a nagybetűs életbe.
mondjuk ha nem szereted, az más.
Hát az a probléma, hogy ennek is mint a legtöbb dolognak úgy álltam neki hogy nem fog menni, eddig amit sikerült megcsináltam, de fogalmam sincs róla.
Bemagoltam csak a dolgokat, nem szerettem már egy jó ideje tanulni. Most viszont szeretnék csak éppen azt nem tudom, hogy pontosan mit, ezért fogok tartani egy gap yeart, amikor újra eltervezem a dolgokat.
Folytatom a pszichológushoz járást, próbálok nyitottabb lenni és megpróbálok pozitívan állni a dolgokhoz, mellette elköltözök itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!