Van rossz szokasod?
Ilyesmi van 1-2, hogy otthagyom a dolgokat ahol épp kényelmes, de annyira nem zavar, később összeszedem. Enni nem szoktam már használt tányérból, mert nem tudom, nem nyalogatott-e bele a macska.
Le szoktam tépkedni a bőrt az ujjamról a körmeim mellett, ha látom, hogy valahol feljött, és ugye ez csak ront a helyzeten.
Néha lusta vagyok levinni a szemetet és csak kirakom az erkélyre, amíg nem jön az ihlet, hogy levigyem. (Ezt csak ilyenkor hidegben, nyáron kb minden nap leviszem.)
Nekem nem hibáim és erényeim vannak, hanem tulajdonságaim. Hiba vagy erény akkor lesz belőle, hogyha valamilyen szempont szerint vizsgáljuk.
Namost ugyanez van a szokásokkal is. Biztos vannak dolgok, amik mások szemében rossz szokásnak tűnnek. De onnantól a dolog nem objektív.
Igen, egy meglehetősen rossz szokásom van.
Hajlamos vagyok elhinni az embereknek,amit mondanak és meg tudom őket sajnálni. Rengeteg problémám adódott már ebből,de sajnos a bizalmam megvan mindig :/
Nincs olyan ember szerintem akinek ne lenne rossz szokása. Még a macskáknak is van és mindegyiknek más-más.
Én pl hajlamos vagyok mindent az utolsó pillanatra hagyni. Még egy karácsonyi ajándékot se vettem pedig hatalmas a család és leszünk vagy 30-an a családi összejövetelen. Szokásom szerint az utolsó 2-3 napban fogok rohangálni mint egy őrült. De ez van hiába tudom hogy jó lenne már most elkezdeni megvenni az ajándékokat egyszerűen semmi nem vesz rá. Egyedül azt figyelem hogy idne 24.én alig lesz már nyitva valami így max 23.ig meg kell lennie mindennek. Ezek mellé még sütni kell egy nagy adag süteményt is amihez szintén nincsenek még meg a hozzávalók. 😂
-Zuhanyzás közben hajlamos vagyok több vizet használni, mint az indokolt lenne. Túl sok időt töltök olyankor víz alatt, de már egy ideje igyekszem erre sokkal jobban odafigyelni, és hamarabb végezni.
-Szinte sehová sem megyek a telefonom nélkül. Nem azért, mert annyira népszerű, elfoglalt, vagy valami hasonló lennék, hanem -bármilyen gáz is ezt leírni- ad egy kis biztonságérzetet.
-Tépkedem a bőrt a számról, a körmeim mellől.
-Több kávét fogyasztok, mint kellene. Az instantról van szó, de még így is érzem néha, amikor már késő, hogy picit több volt, a kelleténél.
-Halogatás. Minden téren.
-Az utolsó utáni pillanatig nyomkodom a szundit az ébresztőmön. Veszélyes játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!