Létezik ilyen ember rajtam kivül is?

Van ilyen.
De hosszú távon nem normális.
Keress fel egy pszichológust kezdetnek.

Ja, hormonálisan simán. Én ebbõl tudom, hogy meg fog jönni.
De állandóan nem normális, ez valami rejtett stressz lehet.

szuperérzékenységnek hivják a jelenséget, a másik verzió pedig, hogy olyan képességed van, hogy érzékeled mások bajait és azt hiszed ez a tiéd.
ezeket az érzéseket amik feljönnek érdemes nem sajátként tulajdonitani, ezek nem belőled fakadnak ha érted!

El kellene menned British Got Talent zsűritagnak. Ott jól jönne ez a tulajdonságod.
Én amúgy csak megható dolgokon szoktam sírni, csak úgy ok nélkül mostanában nem, bár régebben volt egy darabig ilyen érzésem hogy random semmi előjel nélkül jön egy sírhatnék, de nem sírtam csak éreztem.

Nálam ez akkor fordult elő, amikor mentálisan teljesen nullán, tropán voltam.
Minden szürke volt, semmi nem dobott fel, pedig voltak nem kicsi sikerélmények is, az előtt az időszak előtt nem sokkal történt pár komolyabb, megterhelő dolog (én pedig alapból is érzékeny vagyok, azok meg is viseltek, és nagyon kicsi időn belül történtek), és nem hagytam egy darabig magamnak, hogy kellően megéljem az akkor felhalmozódott érzéseket. Aztán így törtek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!