Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik ilyen ember rajtam...

Létezik ilyen ember rajtam kivül is?

Figyelt kérdés
Sokszor csak úgy hirtelen rámjön a sirás,úgy érzem túl érzékeny vagyok erre a világra.
2023. dec. 13. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Van ilyen.

De hosszú távon nem normális.

Keress fel egy pszichológust kezdetnek.

2023. dec. 13. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Ja, hormonálisan simán. Én ebbõl tudom, hogy meg fog jönni.

De állandóan nem normális, ez valami rejtett stressz lehet.

2023. dec. 13. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Van ilyen, velem sokszor előfordul, hogy rám tőr ilyen érzés, csak nem tudom magam elengedni és nem sírok csak ilyen... mintha elkezdenék zokogni, de mégse. Ez ilyen hetente egy-két alkalommal megesik.
2023. dec. 13. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

szuperérzékenységnek hivják a jelenséget, a másik verzió pedig, hogy olyan képességed van, hogy érzékeled mások bajait és azt hiszed ez a tiéd.

ezeket az érzéseket amik feljönnek érdemes nem sajátként tulajdonitani, ezek nem belőled fakadnak ha érted!

2023. dec. 13. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Régebben állandóan ha akartam, ha nem, sírtam. Ráadásul olyankor mindig olyan érzésem volt, hogy suttogva mondják egymásnak az osztálytársaim, hogy "Sír, sír". Aztán mikor új közösségbe kerültem és ott is hallottam (ugyanolyan hangon) rájöttem hogy valójában senki nem mond ilyet, csak én hallom. Már egyre ritkábban történik ilyen, legutóbb egy hónapja volt. Akkor azért, mert énekelnem kellett volna, egy hang nem jött ki a torkomon és mivel nem úgy terveztem, kudarcként éltem meg. Kimartam a karomat is, amin a seb egy hétig látszott, utána kezdett halványodni.
2023. dec. 13. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
64%

El kellene menned British Got Talent zsűritagnak. Ott jól jönne ez a tulajdonságod.

Én amúgy csak megható dolgokon szoktam sírni, csak úgy ok nélkül mostanában nem, bár régebben volt egy darabig ilyen érzésem hogy random semmi előjel nélkül jön egy sírhatnék, de nem sírtam csak éreztem.

2023. dec. 13. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálam ez akkor fordult elő, amikor mentálisan teljesen nullán, tropán voltam.

Minden szürke volt, semmi nem dobott fel, pedig voltak nem kicsi sikerélmények is, az előtt az időszak előtt nem sokkal történt pár komolyabb, megterhelő dolog (én pedig alapból is érzékeny vagyok, azok meg is viseltek, és nagyon kicsi időn belül történtek), és nem hagytam egy darabig magamnak, hogy kellően megéljem az akkor felhalmozódott érzéseket. Aztán így törtek fel.

2023. dec. 13. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!