Miért nevetünk azon, ha pl.: valaki elcsúszik, elesik, neki megy valaminek?
A gyerekem imád "vicces videókat" nézni. És sokszor látszik, hogy nagyon fáj az illetőnek még is nevetnünk kell.
(pedig sajnálom közben)
Lehet, hogy én vagyok a fura, de nekem ezek a "vicces" videók nagyon nem viccesek, sosem voltak azok.
Volt szerencsém élőben is átélni egy ilyet. Barátokkal voltunk, mikor leszakadt egy pad, és az egyik srác nagyot esett, mindenki fetrengett a röhögéstől, meg nekiálltak fotózni, hogy jaj de vicces, én meg egy lány mentünk segíteni. Szegénynek eltört egy bordája meg nagyon csúnyán felszakadt a bőr a karján hátul, a bordatörés miatt felülni se bírt volna, ha nem megyünk segíteni.
Csak az edukálatlan parasztok, akik nevetnek ezen.
Most esett el egy szegény nő a boltban, ahol vásároltunk, megbotlott egy raklap sarkában. Nem nevetett senki, ugrottunk, hogy segítsünk.
Én olyankor szoktam nevetni, ha az illető is így kezelni a saját gondját, elkezd nevetni, és segítség neki is.
Kb azért amiért te is nevetsz magadon mikor elesel. Mert nem akarod,h megsajnáljanak az emberek és h mekkora egy b*lf*sz vagy 😂😂
Haveriságot próbálsz mutatni az idegen béna ember felé, h ne érezze magát rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!