Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nevetünk azon, ha pl.:...

Miért nevetünk azon, ha pl.: valaki elcsúszik, elesik, neki megy valaminek?

Figyelt kérdés

A gyerekem imád "vicces videókat" nézni. És sokszor látszik, hogy nagyon fáj az illetőnek még is nevetnünk kell.

(pedig sajnálom közben)

2023. dec. 13. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

Lehet, hogy én vagyok a fura, de nekem ezek a "vicces" videók nagyon nem viccesek, sosem voltak azok.

Volt szerencsém élőben is átélni egy ilyet. Barátokkal voltunk, mikor leszakadt egy pad, és az egyik srác nagyot esett, mindenki fetrengett a röhögéstől, meg nekiálltak fotózni, hogy jaj de vicces, én meg egy lány mentünk segíteni. Szegénynek eltört egy bordája meg nagyon csúnyán felszakadt a bőr a karján hátul, a bordatörés miatt felülni se bírt volna, ha nem megyünk segíteni.

2023. dec. 13. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Mert az emberek g3cik, a kàröröm a legszebb öröm
2023. dec. 13. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Csak az edukálatlan parasztok, akik nevetnek ezen.

Most esett el egy szegény nő a boltban, ahol vásároltunk, megbotlott egy raklap sarkában. Nem nevetett senki, ugrottunk, hogy segítsünk.

Én olyankor szoktam nevetni, ha az illető is így kezelni a saját gondját, elkezd nevetni, és segítség neki is.

2023. dec. 13. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Engem kifejezetten idegesítenek az ilyen videók, nem nevetek, inkább nem szeretném, ha velem vagy a szeretteimmel történne meg. Szerintem aki nevet rajta, az azért teszi, mert furán kalimpálnak ösztönösen. Vagy nem tudom.
2023. dec. 13. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Valóban van egy mondás: a legszebb öröm a káröröm. De ez negatív.
2023. dec. 13. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudok pontos okot mondani, vicces, és kész. De nem az, amit az 1-es ír, hogy vki komolyabban megüti magát, vagy mondjuk az adott helyzetben kimondottan kínos (pl. esküvői bevonuláskor elesik a menyasszony). Én a saját bénázásaimon is jót tudok nevetni, nyilván, ahogy írtam, szituációfüggő. Nem értem, akik automatikusan rosszindulatról, kárörömről írnak, számtalan hozzám hasonló ember van, azaz, aki a saját szerencsétlenkedésein jót mulat, és így együtt nevetünk. Ha nem ez a szitu, akkor meg igyekszem diszkréten viselkedni.
2023. dec. 13. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb azért amiért te is nevetsz magadon mikor elesel. Mert nem akarod,h megsajnáljanak az emberek és h mekkora egy b*lf*sz vagy 😂😂

Haveriságot próbálsz mutatni az idegen béna ember felé, h ne érezze magát rosszul.

2023. dec. 13. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!