Normális, hogy felválnak a betét szárnyai és elcsúszik az egész betét? Ilyenkor mit lehet csinálni?
Pedig elvileg 92% pamut tehát nem műszálas fehérneműről van szó.
Mégis beragasztani sikerül, de ahogy húzom fel, felválik nemcsak a szárnyai hanem az egész és ki akar esni oldalt a betét.
Ti jártatok már így? Mit lehet csinálni ha elmozdul? Hogyan oldjátok meg?
Nekem is volt hasonlo. Kulonosen akkor volt jellemzo, amikor furdes elott bekeszitettem a betetet a bugyiba, es a goz miatt elvalt :( olyan azert nem volt, hogy oldalt ki akart volna esni.
Nemem az a megoldas, hogy szeles fazonu bugyit hasznalok. Felhuzas utan megigazitom a szarnyakat. Az elso napokban egy szorosabb es keskenyebb bugyit is huzok meg ra. Nekem igy teljesen szoros, nem nyilik ki, nem akar kiesni.
7-es, ez pontosan addig működik, amíg a "kilépek a szőnyegre, és beteszem a bugyiba a betét" között nem jön egy adag vér, amit csak akkor érzek már, amikor folyik.
Szóval nálam alap, hogyha betét, akkor már előtte beteszem a bugyiba, és törölközés után rögtön felveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!