Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ilyen 14 éves lánynak nem...

Egy ilyen 14 éves lánynak nem túl korai a szerelmei élet?

Figyelt kérdés

Nem értem Snapen a tini lányokat egy 14 éves lányt beszeltem le aź öngyilkosságról mert pánikba esett hogy nem írt vissza neki a barátja

Istenem agyrém soha nem fogom megérteni ezt a gyerekes hisztizést.

Dolgozott nem ért rá és jaj világ vége van.

2023. dec. 12. 23:03
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Te meg elhittél mindent neki. Na ez az agyrém. :D
2023. dec. 12. 23:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát legalább is nem akartam le rázni 😅
2023. dec. 12. 23:17
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Én két véglet 14 évest ismerek, akinek egy 19 éves villanyszerelő tanuló összetörte a szívét, ezért royal vodkával és cigivel vigasztalódott a játszótéren a hintában, a másik meg animét néz, és abban éli ki a szerelmet, hogy abból rajzolgatja le a fiú szereplőket... Mindkettő létezik és a köztes átmenet is.
2023. dec. 12. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Kerdezo, lehet, hogy te egy rinocerosz vagy, de az emberek, most Romeo es Juliat hagyjuk, ebben a korban mar reg szerelmesek, sot, meg akar jobban is, mint kesobb.

Jo neked, hogy nincsenek tul osszetett erzeseid, konnyu erzelmi eleted lehet.

2023. dec. 13. 01:18
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

Én ebben a korban törtem össze először és utoljára annyira szerelmi bánat miatt, hogy öngyilkosságon elgondolkodtam.

Ilyenkor még nagyon érzékenyek az emberek, erősebbek az érzelmek, másképp élik meg ezen információk feldolgozását és a reakciók is hevesebbek.

Semmi baj nincs azzal, hogy valakinek ennyi idősen szerelmi bánata lesz. Ez már bőven az a kor ahol sokaknak megvan az első kapcsolata manapság de az viszont tényleg nagyon ritka, hogy az ki is tartson.

Én konkrétan egy olyat ismerek, aki ilyenkor jött össze a barátjával és jelenleg 24 éves és még mindig együtt vannak.

2023. dec. 13. 01:26
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi, nem gondolják komolyan szerencsére.
2023. dec. 13. 03:51
 7/8 anonim ***** válasza:
31%
2023-at írunk, - 12-13 éves lánykák már bőven túl vannak a bőrsíp ízlelésen...
2023. dec. 13. 10:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen tényleg nem de kicsit gáz ennyire sajnáltatni magad
2023. dec. 13. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!