Mit lehet tenni ha egy 13 vagy 14 eves lany jar egy 21 eves pasival es mind a ketto szerelmes egymasba?
Amikor 14 voltam es egy 22 eves pasival jartam,apukam ezt roppant gyorsan rovidre zarta.Kozolte a sraccal,h ez nem fog mukodni es keressen maganak egyidos lanyt,nekem meg megmondta,h 14 evesen nem fiuzunk es pont:-))))
Ennel kicsit bonyolultabban adta elo,de nem agresszivan:-))Ezt 18 eves koromig a legtobb pasival eljatszotta,de amikor 17 eves lettem elfogadta azt h en bizony randizok:-))Eloszor 18 evesen alhattam a baratommal,ezt termesztesen azota mar millioszor bepotoltam lol
Mar mar halas vagyok apunak anno h kvazi beleszolt a kapcsolataimba,mert ha nem akkor suli helyett lehet h abortusxra jartam volna:-))
Egyebkent szerintem ez nem egeszseges....ez oke lenne akkor ha a csaj 16 eves lenne,de 14????Mivaaaan?:-)))))
Engem 21 évesen körbe röhögött volna az összes haverom ha egy 13 éves kislánnyal jártam volna..
35/F
Engem 16 évesen körberöhögnének, ha 14 éves csajom lenne. :)
A látens-pedofil huszonéveseknek szerencsére nincsenek barátaik, nekik nem kell félniük a negatív visszajelzésektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!