Szerelmes vagyok egy színészbe? 14 éves vagyok, és tudom hogy ez az egész hülyeségnek hangzik, de mindig rá gondolok, hogy mit csinálhat stb.
Figyelt kérdés
:'D2017. júl. 23. 21:48
1/8 anonim válasza:
Ki a szerencsés illető? Fiú vagy lány vagy?:)
Egyébként szerintem ez teljesen normális a te korodban. Nekem is voltak ilyen fantáziálásaim. Majd elnövöd.;)
2/8 anonim válasza:
Ennyi idősen nekem is voltak plátói szerelmeim, akik főként színészek/zenészek voltak..nincs ezzel baj☺nem hiszem,hogy igazi szerelemről lenne szó, inkább rajongás☺
3/8 anonim válasza:
Hát ez hülyeség... Én is 14 vagyok, de sosem éreztem ilyeneket. Egyáltalán mi tetszhet egy színészben, akit messze nem ismersz személyesen? Megbocsáss, de ez nevetséges.
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem konkrétan a színész igazi személyisége tetszhet neki, mivel mint írtad nem ismerheti...viszont a karakter akit eljátszik simán bejöhet neki plusz ugye gondolom jól néz ki...az hogy neked nincs, másnak még lehet! ezért nem kell leszólni senkit☺
5/8 anonim válasza:
Én Daniel Radcliffe-be voltam szerelmes :D Kb. pont akkor, amikor te születtél :-)) Minden cikket kivágtam róla az újságból, felragasztottam őket egy kartonra, a kartont fel a falra, és azt puszilgattam, illetve imádkoztam is hozzá, hogy egyszer majd találkozzunk XDDDD
Szerintem kb. mindenki ezt csinálja 14 évesen :-)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Tom Felton😂
2017. júl. 24. 13:04
7/8 anonim válasza:
Teljesen normálisan működsz, a legtöbb kamasz átesik ezen. Most éld át mindenestől, aztán később majd beleszeretsz egy elérhetőbb pasiba, ezzel ráérsz még :)
8/8 anonim válasza:
21 vagyok, és most is képes vagyok rajongani emberekért. Nincs ebben semmi rossz szerintem. Élvezd ki :) A legjobb benne az, hogy mivel a valóságban nem lesz köztetek semmi, majd szépen elmúlik, és nem fogja összetörni a szíved, viszont nyugodtan ábrándozhatsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!