Miért leszek rossz ember attól,hogy utálom a kutyákat?
Figyelt kérdés
Bárki meghallja,úgy néz rám, mintha rossz ember lennék, mert undorodok a kutyáktól. Volt egy fizikatanárom, aki azt mondta mindig,hogy aki szereti a kutyákat,az rossz ember nem lehet...(Adolf H- is imádta a kutyáját). Én az állatokat szeretem, ha gyíkot látok,megfogom és simizem, olyan is volt hogy megpusziltam, a békákat is nagyon szeretem, azokat is mindig megfogom. Ha pók mászik rajtam, nem ölöm meg hanem hagyom hogy menjen és sosem bánt, mert nem érzi magát veszélyben. A méheket mindig próbálom a kezemre csalogatni, magamhoz édesgetni,az allergiám ellenére. Sosem féltem semmilyen állattól, a lovakat is szeretem, de a kutyákat idegesítőnek tartom,mert egyfolytában nyálaznak össze meg követelőznek, hogy szeresd őket. Ez a követelőzés nagyon ellenszenves nekem. Továbbá azért is utálom a kutyákat,mert a leggyávább teremtmények, még falkában sem mernek támadni, ha nem félsz tőlük. Házőrzőnek jók,de kisállatként sosem tartanék kutyát, és undorítónak tartom az ilyen "dog parents"-ket, akik a gyerekükként kezelik a retkes kutyát, és beengedik a lakásba,úgy,hogy a sz@rt felnyalja az utcán a kutya.2023. dec. 12. 08:42
31/31 anonim válasza:
11 . Válaszoló .
Jó embernek tartod magad … lehet az élet valamely területén az vagy , vagyis segítőkész .
De én mégis sajnállak . Lelki szegény az az ember aki így nyilatkozik egy másik élőlény ellen . Szegényebb az életed így, még ha magadnak nem is ismered be . Történt valami esetleg gyermek korodban amiért igy vélekedsz a kutyákról/ macskákrol ? Sosem késő ezen felül kerekedni .. hidd el nem az normális hogy valaki nem szereti az állatokat . Én azt vallom nélkülük szegény lenne a világ , és igenis szükség van rájuk a családban és ha egy gyermek egy kutya stb mellett nő fel , az nagyon szép 🎁az élettől .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!