Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért leszek rossz ember...

Miért leszek rossz ember attól,hogy utálom a kutyákat?

Figyelt kérdés
Bárki meghallja,úgy néz rám, mintha rossz ember lennék, mert undorodok a kutyáktól. Volt egy fizikatanárom, aki azt mondta mindig,hogy aki szereti a kutyákat,az rossz ember nem lehet...(Adolf H- is imádta a kutyáját). Én az állatokat szeretem, ha gyíkot látok,megfogom és simizem, olyan is volt hogy megpusziltam, a békákat is nagyon szeretem, azokat is mindig megfogom. Ha pók mászik rajtam, nem ölöm meg hanem hagyom hogy menjen és sosem bánt, mert nem érzi magát veszélyben. A méheket mindig próbálom a kezemre csalogatni, magamhoz édesgetni,az allergiám ellenére. Sosem féltem semmilyen állattól, a lovakat is szeretem, de a kutyákat idegesítőnek tartom,mert egyfolytában nyálaznak össze meg követelőznek, hogy szeresd őket. Ez a követelőzés nagyon ellenszenves nekem. Továbbá azért is utálom a kutyákat,mert a leggyávább teremtmények, még falkában sem mernek támadni, ha nem félsz tőlük. Házőrzőnek jók,de kisállatként sosem tartanék kutyát, és undorítónak tartom az ilyen "dog parents"-ket, akik a gyerekükként kezelik a retkes kutyát, és beengedik a lakásba,úgy,hogy a sz@rt felnyalja az utcán a kutya.

2023. dec. 12. 08:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem bántod őket, akkor nincs gond.
2023. dec. 12. 19:42
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Én kutyás (és macskás) vagyok és nálunk családtagként, bent laknak az állatok velünk. Nem egy állatkert amúgy, 2 cica és egy kutya a létszám. Viszont ennek ellenére megértem, amit a kérdező ír, mert a követelőző, tolakodó kutyák engem is rohadtul tudnak idegesíteni, mikor egyszerűen nem hagy békén, ott puncsol, hogy vele foglalkozz.

Ez egyébként szimpla neveletlenség, mert egy normálisan nevelt kutya kivárja szépen, míg vele foglalkozik az ember. Az enyém pl ilyen, mert megtanítottam neki, hogy nem mászik senki képébe és nem ugrál. De a barátnőméknél tipik az van, hogy nem tudsz leülni a kanapéra, mert a kutya rögtön a nyakadban van. Nem melléd ül, nem, rád mászik és basztat. Egy 20-25 kilós bull, nem öleb. Én imádom a bullokat, tényleg, nekem is az van, de nekem is rohadt sok, ahogy az a kutya nyomul, mert nem nevelik meg.

Szóval igen, egy kutya tud rohadt idegesítő lenni, ha neveletlen.

2023. dec. 12. 21:06
 23/31 anonim ***** válasza:
49%
Nem követelőzik a kutya, hogy szeresd, hanem kimutatja a saját szeretetét. A többi állat közül csak a kutya és a ló képes a szeretetre, igaz, bármilyen más állat is, ha kölyök korától te nevelted,még egy oroszlán is (lásd a könyvet, Oroszlánhűség a címe), de úgy nem tud szeretni, mint egy kutya vagy a ló. Csak nekem azért jobb a kutya, mert hanggal is ki tudja fejezni az érzelmeit, bár egy ló is tud úgy nyeríteni, gondolom, amikor szeret, vagy meglátja a gazdáját, nem tudom, lovakkal nem volt dolgom. Minden állat ürít, honnan tudod, hogy a béka, amit megfogsz, mikor miket csinált, amit átadhat neked. A kutyánál látod. Egy kutya búskomor lesz, ha meghal a gazdája, ott ül az ajtó előtt, pedig a gazdát már elvitték a temetőbe, de mozdul. Szóval én imádom őket.
2023. dec. 13. 12:34
 24/31 anonim ***** válasza:

Aki valamit gyűlöl, az tesz is ellene. Mert minden módon meg akar szabadulni tőle, képtelen tolerálni. Ha a kérdező gyűlöli a kutyákat, akkor nyilván el is akarja pusztítani, tüntetni őket. Az ilyen pedig nem jó ember.

Élni és élni hagyni. Csak azokkal van a gond, akik ezt nem akarják betartani. Az ilyenek meg sohasem jó emberek.

2023. dec. 13. 16:08
 25/31 anonim ***** válasza:
81%

"undorítónak tartom az ilyen "dog parents"-ket, akik a gyerekükként kezelik a retkes kutyát, és beengedik a lakásba,úgy,hogy a sz@rt felnyalja az utcán a kutya."

Ezért vagy gáz, nem azért mert nem szereted a kutyákat. Ugyanúgy szidod a kutyásokat, mint amit te sérelmezel, amikor ellened történik.

2023. dec. 13. 19:10
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
De igaza van. A dog parents szókapcsolat már eleve nyomorékság. A kutya meg nem a lakásba való.
2023. dec. 13. 20:50
 27/31 anonim ***** válasza:
68%
Ha itt értelem lenne, te most nem írtál volna semmit, utolsó. Mond meg kérlek mindenkinek, hogy hogyan éljen és mit tegyen vagy ne tegyen. Csak kérlek ne legyél felháborodva, ha neked is megmondják, hogy pl. mit tehetsz meg és mit nem. Mert mondjuk én kitalálom, hogy az ilyen megmondó embereknek csak a társadalom szélén van a helyük és nem szabad annyi jogot adni nektek, mint a normális embereknek.
2023. dec. 13. 21:09
 28/31 anonim ***** válasza:
Hogy egy kicsit más megvilágításba tegyem a kutyákat: én pl. azt szeretem bennük, hogy elfogadják az embert főnöknek, ha jól kezeled a kutyát, és meg lehet tanítani nekik mindent, míg a macska egy önfejű lény.
2023. dec. 13. 21:19
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem vagy rossz ember.Egyébként a kutyások között rengeteg idióta van.
2023. dec. 15. 19:29
 30/31 anonim ***** válasza:
#29 ahogy bármelyik tetszőleges embercsoportban...
2023. dec. 18. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!