Miért leszek rossz ember attól,hogy utálom a kutyákat?
Én kutyás (és macskás) vagyok és nálunk családtagként, bent laknak az állatok velünk. Nem egy állatkert amúgy, 2 cica és egy kutya a létszám. Viszont ennek ellenére megértem, amit a kérdező ír, mert a követelőző, tolakodó kutyák engem is rohadtul tudnak idegesíteni, mikor egyszerűen nem hagy békén, ott puncsol, hogy vele foglalkozz.
Ez egyébként szimpla neveletlenség, mert egy normálisan nevelt kutya kivárja szépen, míg vele foglalkozik az ember. Az enyém pl ilyen, mert megtanítottam neki, hogy nem mászik senki képébe és nem ugrál. De a barátnőméknél tipik az van, hogy nem tudsz leülni a kanapéra, mert a kutya rögtön a nyakadban van. Nem melléd ül, nem, rád mászik és basztat. Egy 20-25 kilós bull, nem öleb. Én imádom a bullokat, tényleg, nekem is az van, de nekem is rohadt sok, ahogy az a kutya nyomul, mert nem nevelik meg.
Szóval igen, egy kutya tud rohadt idegesítő lenni, ha neveletlen.
Aki valamit gyűlöl, az tesz is ellene. Mert minden módon meg akar szabadulni tőle, képtelen tolerálni. Ha a kérdező gyűlöli a kutyákat, akkor nyilván el is akarja pusztítani, tüntetni őket. Az ilyen pedig nem jó ember.
Élni és élni hagyni. Csak azokkal van a gond, akik ezt nem akarják betartani. Az ilyenek meg sohasem jó emberek.
"undorítónak tartom az ilyen "dog parents"-ket, akik a gyerekükként kezelik a retkes kutyát, és beengedik a lakásba,úgy,hogy a sz@rt felnyalja az utcán a kutya."
Ezért vagy gáz, nem azért mert nem szereted a kutyákat. Ugyanúgy szidod a kutyásokat, mint amit te sérelmezel, amikor ellened történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!