Miért leszek rossz ember attól,hogy utálom a kutyákat?
Ez a baj 11 es, hogy nem tudod feldolgozni es elfogadni hogy nem vagy jó ember. Fogadd el, úgy ahogy elfogadtad hogy nem szereted a kutyákat, ne mentegesd magad es színezd hogy szerinted te jó ember vagy. Ha ilyen bátor vagy, vállald be a tükörképed es fogadd el, hogy nem vagy jó ember.
Miert kell MINDENÁRON jó embernek tartsad magad? Törékeny az önképed? Vannak satanistak is...
Csak halkan jegyzem itt meg, hogy a sok kitett, kidobott, elhagyott kivert kutyát mind, mind állatszerető, állatokat kedvelő jó ember hagyott magára. ...már ha ezekből sok van. Mert ezt is csak állatbarátoktól hallom, hogy mennyi ilyen rossz ember van. Olyankor szoktam pontosítani, hogy azt mindet az állatbarátok követik el.
Aztán az is eszembe jutott, hogy pl. aki egy kutyával lakik együtt egy lakásban, az inkább önmagát szereti mintsem a kutyát. Azt szereti, hogy van kutyája. De mondjuk az sem baj.
Aztán meg azt sem minősítem, aki családtagként kezel egy állatot, de számomra elképzelhetetlen. ...szóval, én meg egy ilyen ember vagyok.
17 es te a kérdező vagy csak mas kontóról. Teged obszedal ez a bennti kutya kinnti kutya dolog, igen, megsúgom, aki bennt tartja a kutyáját a hidegtől védi, jobb ember mert van benne empatia ami benned hianyzik! Te leértékeled ezt a gesztust hogy beviszi mert úgy akarod latni hogy ezáltal nem a kutyat szereti, hanem a tényt hogy kutyája van . Ez egy nagyon nyakatekert es illogikátlan állítás
Szerintem az nem szereti a kutyat csak a gondolatát hogy van, aki kinnt tartja es semmi együttérzés iránta nincs.
Az állatokkal elkövettet kegyetlenségeket pedig azok követik el akik olyanok mint te, azaz állatbarátnak álcázott szadistak. Annyira szeretik az állatokat mint a pedofilok a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!