Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért leszek rossz ember...

Miért leszek rossz ember attól,hogy utálom a kutyákat?

Figyelt kérdés
Bárki meghallja,úgy néz rám, mintha rossz ember lennék, mert undorodok a kutyáktól. Volt egy fizikatanárom, aki azt mondta mindig,hogy aki szereti a kutyákat,az rossz ember nem lehet...(Adolf H- is imádta a kutyáját). Én az állatokat szeretem, ha gyíkot látok,megfogom és simizem, olyan is volt hogy megpusziltam, a békákat is nagyon szeretem, azokat is mindig megfogom. Ha pók mászik rajtam, nem ölöm meg hanem hagyom hogy menjen és sosem bánt, mert nem érzi magát veszélyben. A méheket mindig próbálom a kezemre csalogatni, magamhoz édesgetni,az allergiám ellenére. Sosem féltem semmilyen állattól, a lovakat is szeretem, de a kutyákat idegesítőnek tartom,mert egyfolytában nyálaznak össze meg követelőznek, hogy szeresd őket. Ez a követelőzés nagyon ellenszenves nekem. Továbbá azért is utálom a kutyákat,mert a leggyávább teremtmények, még falkában sem mernek támadni, ha nem félsz tőlük. Házőrzőnek jók,de kisállatként sosem tartanék kutyát, és undorítónak tartom az ilyen "dog parents"-ket, akik a gyerekükként kezelik a retkes kutyát, és beengedik a lakásba,úgy,hogy a sz@rt felnyalja az utcán a kutya.

2023. dec. 12. 08:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
15%
Bocs, én meg jó embernek tartom magam. Bárkinek bármit megteszek, segítek ismerősnek hozzátartozót ápolni, rendszeresen adakozom, önkéntes munkát végzek, stb. És vállalom, hogy nem szeretem a kutyákat, se a macskákat, nem értem, mások miért emelik őket családtag szintre.
2023. dec. 12. 11:28
 12/31 anonim ***** válasza:
46%

Ez a baj 11 es, hogy nem tudod feldolgozni es elfogadni hogy nem vagy jó ember. Fogadd el, úgy ahogy elfogadtad hogy nem szereted a kutyákat, ne mentegesd magad es színezd hogy szerinted te jó ember vagy. Ha ilyen bátor vagy, vállald be a tükörképed es fogadd el, hogy nem vagy jó ember.

Miert kell MINDENÁRON jó embernek tartsad magad? Törékeny az önképed? Vannak satanistak is...

2023. dec. 12. 11:52
 13/31 anonim ***** válasza:
25%
12, még jó, hogy nem te döntöd el, ki jó és ki nem...
2023. dec. 12. 11:54
 14/31 anonim ***** válasza:
16%
Nagyon aranyos, hogy te jó embernek tartod magad. Kicsit beképzelt, de aranyos. Mindenki annak tartja magát. Azok is, akiket te rossz és gonosz embernek tartasz.
2023. dec. 12. 12:06
 15/31 anonim ***** válasza:
40%
Nyilván lehetsz jó ember, de modorod alapján már el is ástad magad.
2023. dec. 12. 12:11
 16/31 anonim ***** válasza:
41%
Sorozatgyilkosok es pedofilok is amúgy jó embernek tartják magukat es sírnak a romantikus filmeken
2023. dec. 12. 12:12
 17/31 anonim ***** válasza:
33%

Csak halkan jegyzem itt meg, hogy a sok kitett, kidobott, elhagyott kivert kutyát mind, mind állatszerető, állatokat kedvelő jó ember hagyott magára. ...már ha ezekből sok van. Mert ezt is csak állatbarátoktól hallom, hogy mennyi ilyen rossz ember van. Olyankor szoktam pontosítani, hogy azt mindet az állatbarátok követik el.

Aztán az is eszembe jutott, hogy pl. aki egy kutyával lakik együtt egy lakásban, az inkább önmagát szereti mintsem a kutyát. Azt szereti, hogy van kutyája. De mondjuk az sem baj.

Aztán meg azt sem minősítem, aki családtagként kezel egy állatot, de számomra elképzelhetetlen. ...szóval, én meg egy ilyen ember vagyok.

2023. dec. 12. 12:58
 18/31 anonim ***** válasza:
53%

17 es te a kérdező vagy csak mas kontóról. Teged obszedal ez a bennti kutya kinnti kutya dolog, igen, megsúgom, aki bennt tartja a kutyáját a hidegtől védi, jobb ember mert van benne empatia ami benned hianyzik! Te leértékeled ezt a gesztust hogy beviszi mert úgy akarod latni hogy ezáltal nem a kutyat szereti, hanem a tényt hogy kutyája van . Ez egy nagyon nyakatekert es illogikátlan állítás

Szerintem az nem szereti a kutyat csak a gondolatát hogy van, aki kinnt tartja es semmi együttérzés iránta nincs.

Az állatokkal elkövettet kegyetlenségeket pedig azok követik el akik olyanok mint te, azaz állatbarátnak álcázott szadistak. Annyira szeretik az állatokat mint a pedofilok a gyerekeket.

2023. dec. 12. 13:07
 19/31 anonim ***** válasza:
27%
18, jó példája vagy annak, amikor a hülye okoskodik. Írni sem tudsz...
2023. dec. 12. 13:11
 20/31 anonim ***** válasza:
46%
Őszintén szólva én is undorodok a lakásban tartott állatoktól. Meg a póráz nélkül sétáltatott kutyáktól is.
2023. dec. 12. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!