Miért van ennyi lelkisérült sz-r ember, akiknek az életük semmit nem ér de még is másokat szólnak meg?
Azt veszem észre, hogy sok olyan ember van aki próbálja bántani, sérteni
azokat az embereket akik amúgy sokkal jobbak nála.
Vannak nagyon sikeres emberek, de mondjuk ha 1 hónapig nem dolgozik akkor megszólja a másikat mikor az illető már 3 éve nem dolgozik. Ráadásul 5 év alatt lakást vett míg a negatív meg otthon él...
A másik dolog meg, hogy rettentő csúnya emberek írnak szép nőkről negatív kommenteket.
Vagy amikor egy kövér ember ír oda egy izom férfi képéhez " néz má az izomagyat".
Képzeld átjött: keresztapa hangon, mintha felolvasta volna nyögte, hogy menjek ki az utcára és lerendez. Kimentem és csak lesett.
Ehhez hozzátartozhat, hogy az ő szemébe én csak egy 6 éves vékony gyerek vagyok, azóta ismer.
szövegértés!!!!!!!!!!!!
Ő fenyegetett meg, hogy ha kimegyek megver
Megint magadra ismertél?????????? :D
Te... kihagytál egy felkiáltójelet.
Ne nekem kelljen már magyaráznom a fantáziád... oké? Vagy ezeket viccesnek szánod? Elkezdődik a műszak a modiknál, a kérdéssel együtt törlik az egészet, amiket ideirkáltál. :D
Segítségre van szükséged? Mondhatod mi bánt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!