Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen dolog, az, hogy valaki...

Milyen dolog, az, hogy valaki hazaad?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom, meg itt is olvasom, hogy aki dolgozik és a szüleivel él, az hazaad egy havi fix összeszeget.

Hát nekem a pofám leszakadna, ha mernék pénzt kunyizni a fiamtól majd. Főleg ezek szerint úgy, hogy egy vassal sem tudtam hozzájárulni a saját otthonához anyagilag.

2023. dec. 11. 11:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Minden pipa havi 1 millió nettó havonta :/
2023. dec. 11. 14:55
 22/27 A kérdező kommentje:
18-as 64 millióért vettünk kp-ra lakást, abba született a gyerek, kérdés van?
2023. dec. 11. 15:06
 23/27 A kérdező kommentje:
17 miért gondolom se gyereked, se csajod/pasid se munkád, ja hát így tényleg nehéz lesz
2023. dec. 11. 15:07
 24/27 anonim ***** válasza:
29%
Nem azt mondom, hogy tegyen a szülő a gyerek segge alá egy ingatlant, de itt nem is ez volt a kérdés, hanem a HAZAADÁS. Nem kell elkanyarodni a témától teljesen a másik végletig. Ha nem is ingatlant venni a gyereknek, de azért annyit keressenek már a szülők, hogy a rezsit, lakbért kiperkálják a gyerekre. A kaját meg vegye egyszer ő, egyszer a szülő azt csá. Azért azt én sem mondom, hogy a felnőtt kereső gyereket még etesse is havi 100 ezerért a szülő, mert az már a gyerektől is pofátlanság lenne.
2023. dec. 11. 15:45
 25/27 anonim ***** válasza:

#23: Nincs még gyerekem. Van párom és dolgozok rendesen.

Köszi az ítélkezést. :) Miért ne lenne párom vagy munkám? Nem értem komolyan.

Mondjuk ezen az oldalon mindenki nagyot mond és hergel. De hogy ez mire jó...

2023. dec. 11. 16:19
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már alapból a szóhasználattal is baj van. Mi az, hogy hazaadás? Már bocsánat, nem nekem adja, hanem az MVM-nek, a vízműnek, a közüzemi szolgáltatóknak. A saját maga által elhasznált víz, gáz, villany árát. Nem nekem adja, én ebből még mindig nullszaldósan jövök ki, nem én veszem el tőle.

Már itt baj van a fejekben, ezt kell először helyre tenni.

(Az oké, hogy magát bérleti díjat nyilván nem kér a szülő, de amit a gyerek elhasznál, annak az árához járuljon hozzá. (Főleg mert már se családi, se adókedvezmény nincs utána).

2023. dec. 11. 16:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon rosszul esett, mikor anyám mondta, hogy mivel keresek pénzt, akkor kell majd "hazaadni". Úgyhogy nem is mentem haza egyetem után, hanem szobát béreltem, míg férjhez nem mentem.
2023. dec. 11. 16:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!