Milyen dolog, az, hogy valaki hazaad?
Sokszor hallom, meg itt is olvasom, hogy aki dolgozik és a szüleivel él, az hazaad egy havi fix összeszeget.
Hát nekem a pofám leszakadna, ha mernék pénzt kunyizni a fiamtól majd. Főleg ezek szerint úgy, hogy egy vassal sem tudtam hozzájárulni a saját otthonához anyagilag.
Ez nem a "kunyizásról" szól hanem hogy hozzászoktassák a felnőtt gyereket a felelősségvállaláshoz. Te gondolom otthon élsz ingyen, és jelenleg tök jól elvagy, meg minden, de abban a pillanatban hogy a saját számláidat kell befizetned, rájössz hogy mennyire felkészületlen vagy az életre. Hatalmas szívás lesz.
Plusz mindenki vegye ki a saját részét az otthoni fenntartásából. A pénz hazaadása ugyanaz a kategória, mint hogy a gyerekek egy idő után elkezdenek házi munkát végezni. A csecsemőt és a totyogos gyereket kell ellátni, de utána a kiskamaszt már nyugodtan be lehet fogni takarításra, mosogatásra, teregetésre, stb. A közös költségbe való besegités ennek a következő lépcsőfoka.
Kérdező azt hittem normálisabb felfogású vagy, de a te kommented se semmi.
Ezen az oldalon mindenki agyhalott vagy csak trollkodik?
Ha most gyereket tervezel, még magadnak is nehéz 30 milliót előteremteni egy házra/lakásra. Nemhogy dupla ennnyit összeszedni, hogy majd a gyereknek is vehess egyet x év múlva. Miből? A bérek a béka sgge alatt.
Megdöbbentő egyes emberek gondolkodása.
Jaj te meg a két pipáddal idejársz hergelni az embereket. :D
Hülye troll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!