Mennyire szokványos, hogy 30 felett nem utaztam repülővel?
Aki nem ment nyaralni túlságosan messzire, annál ez teljesen természetes.
Pl. horvát tengerpartra vagy ausztriai síelésre senki nem megy repülővel.
Én jártam Nagy-Britanniában, oda nehéz lett volna másképp eljutni. De Párizsból jöttem haza busszal (éjjel a buszon aludtunk).
Szerintem nem ritka, az utóbbi 10 évben volt ekkora "olcsóság" a repjegyek tekintetében, előtte a külföldi nyaralás fogalma ha nem is luxuskategória volt, de mindenképp a jómódúak kiváltsága.
Emlékszem, 21 éves voltam, akkoriban sosem ültem még repülőn, ezt egyszer elmeséltem egy ismerősömnek, aki teljesen le volt taglózva és úgy csinált, mintha mutáns lennék. 😂 Nem esett jól.
Pl. apukám, aki 63 éves, anyukám bár 56 évesen meghalt, kolléganőm, aki 56 éves, egyikük se utazott még repülővel.
Mivel erről még statisztika nem készült, ezért ezt így nem lehet megmondani.
Van, akinek egyáltalán nincs igénye, hogy repülővel utazzon. Pl. apa munkatársai Görögbe is szervezett busszal járnak. Németbe kocsival mennek. Unokatestvérem Zakopanéba kocsival megy.
#16 azért én kevés embert ismerek, aki céltalanul repkedni szokott.
Mondjuk én azt nem értem, aki pl Németországból ilyen fuvarszolgálattal jár haza. Nyomorognak a buszban 20-an, sok-sok óra az út lokációtól függően és egyáltalán nem olcsóbb, mint a repjegy.
11: Busszal mentünk Londonba. :D
15: miért lenne Zakopanéba repülő? A hegyekbe? Oda mi is busszal ill. kocsival mentünk.
Két nappal ezelőtt mondta kolléganőm, hogy ők repülővel mentek Zakopanéba. Délelőtt 10-re megérkeztek, aztán az esti 7 órásival meg jöttek haza.
17
Németországban nem minden városban van repcsitér nagyokos. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!