Mennyire szokványos, hogy 30 felett nem utaztam repülővel?
Most azon mit nem lehet érteni, amit írtam? Csóró ország, csóró emberek, nincs repülés. Gazdag ország, gazdag emberek, van repülés. Egyáltalán nem ritka, h 30 felett még nem repült valaki.
És mi van, ha nem arra válaszoltam, hanem a kérdéshez tettem hozzá?
Ahány ismerősöm van, nem is tudom, tudok-e olyat, aki ne repült volna még ebben a csóró országban. Mást értünk szegénységen. Nálam a szegénység a putri, ahol mezítláb mászkálnak a gyerekek, és nem váltogatják a szülők a telefont 2-3 évente. Elhinném a szegénységet, ha még mindenkinek gombos telefonja lenne.
4
A szegénység annál van aki minimálbérért dolgozik fizikai munkát nap mint nap és a hónap utolsó hetére már egy fillére sincs és rá van utalva, hogy közeli rokona, szülei exe kisegítse stb. :P
Magyaroszágon abszolút nem furcsa
Én se repültem volna soha szerintem ha bizonyos adottságok miatt nem tehettem volna meg és ugyanúgy csóró munkás lettem volna mint a szüleim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!