Felnőve nem csalódtatok a felnőttekben?
Figyelt kérdés
Gyerekként régen mindig felnéztem a felnőttekre, hogy milyen okosak és jók. De most már másként látom, sokan önzőek, gonoszak, és semmivel sem lettek érettebbek gondolkodásban, mint a suliban voltak (max. jobban titkolják).2023. dec. 8. 21:48
2/22 anonim 

válasza:

Mivel nekem nem vilt rózsás gyerekkorin en nem ilyen irányban csalodtam felnove.
(Gyerekkoromban vertek suliban oviban kikozositettek munkahelydn kiközösitettek gunyoltak es ma is számtalan ilyan van aki kitaposná a belem is)
Nálam a csaloda abban volt hogy hittem a mesekben. Lesz egy szerelem es boldogan élnek mig meg nem halnak.
3/22 anonim 

válasza:

Nem! Viszont az emberekben igen.
4/22 anonim 

válasza:

*a csalódás a mesék miatt van felnőve.
Nem egy szerelem es boldogan elunk mig meg nem halunk. Hanem kihasználos gyöker pasik partnercserék hutlenség gyerekkel otthagyása a családnak, sok perverz beteg van es igy tovább drogos homik stb.
Nekem ez volt sokk felnőve.
5/22 anonim 

válasza:

Én valahogy ilyen tizenéves fejjel sem láttam már az embereket túl okosnak vagy jónak. Így nem csalódtam, max olyan téren hogy egy normálisnak hit munkahelyen is vannak rosszindulatú és irigy emberek.
6/22 anonim 

válasza:

Nem voltak nagy ábrándjaim, úgyhogy nem
7/22 A kérdező kommentje:
Akkor csak én vártam sokat. :D
2023. dec. 8. 22:16
8/22 anonim 

válasza:

Soha nem néztem fel a felnőttekre gyerekként sem. Már gyerekként, fiatalon láttam, hogy értelmesebb vagyok a sötét átlagnál. Félreértés ne essék, mielőtt kapom az ívet, nem tartom nagyra magam, de alapvetően értelmes, intelligens embernek gondolom magam. Ezzel szemben az emberek nagy része teljesen buta, teljesen egyszerű.
9/22 anonim 

válasza:

Nem, gyerekként is láttam hogy nem minden felnőttre kell felnézni..
10/22 anonim 

válasza:

Nem csalódtam. Gyerekként valamiért tisztában voltam vele, h a gyereklét jó, felnőttnek lenni szívás és a felnőttek nyomorékok. Felnőttem és rájöttem, h rohadtul igazam van. A felnőttek nyomorékok és már én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!