Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt,hogy homoszex...

Miért hiszik azt,hogy homoszexuális vagyok ?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hitték azt,hogy meleg vagyok,mert mindenkivel kedves vagyok és gátlásos,visszahúzódó. Meg nem tudok ismerkedni lányokkal ,mert félek,hogy beégek és kiröhögnek.Szociális fóbiám van. Nem vagyok meleg,de nagyon zavar ,hogy sokan azt hiszik rólam és tettek már elég sok célzást rá. Mit tudnék tenni,hogy ne legyek gátlásos és visszahúzódó ? Biztos ,hogy szociális fóbiám van,mert minden tünet illik rám.
2023. dec. 8. 16:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A szociális fóbiában pszichológus tud segíteni. A melegség kapcsán meg egész egyszerűen ezt nem kell felvenni. Rólam nagyon sokáig hitték, hogy leszbikus vagyok, csak mert hangoztattam, hogy xy nő mennyire szép és vonzó, aztán egy újabb beszóláskor visszaszóltam, hogy ha az is lennék, az is magánügy lenne. Az emberek szeretnek ezen pörögni, pedig semmi jelentősége. Tudom, hogy számodra van, de tényleg ne vedd ezt fel.

Ha elkezdesz társaságba járni, és facebookon elég sok csoport van, akkor ez kicsit oldódni fog majd a későbbiekben, csak gyakorolni kell! Elindulni piszok nehéz! De menni fog szerintem! :) hajrá!!

2023. dec. 8. 16:25
 2/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Most akkor kedves vagy visszahúzódó?

Ha egy férfi nőiesen kedveskedő stílusú, pajkos mosolya is van, az mindig gyanús.

Ha egy nő szigorú nézésű és mindig zakóban jár, az bár lehet szexis, de azért bizonyos kérdéseket is indikál.

Persze, nem kell hülyének nézni, nem ilyen egyszerű, minden esetben.

2023. dec. 8. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
2-es, amit írsz, az hülyeség. A neved meg erős nárcizmust indikál.
2023. dec. 8. 17:05
 4/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:
44%

3. Nem mindenki képes értelmezni iróniát, átvitt értelmeket.

Nevem nem tartozik ide, de nem ok nélküli. Valójában nagyon is távol állna tőlem a nagyképűség, csak korábban, szakmai szekcióban bizonyos trollok ingereltek napi szinten, amit ezen névvel gondoltam megtorolni.

Egyébként is, a neten mindenféle fura nickek vannak.

2023. dec. 8. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!