Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen “következményei”...

Milyen “következményei” lesznek annak, hogy átvettem és kifizettem más pizzáját?

Figyelt kérdés

Merthogy konkrétan ez történt, a barátnőm írt, megkívánta napközben a pizzát és azt akar enni, majd hazafele megrendeli.

Egyszer csak csöng a kaputelefon, jön a pizzafutár, beengedem, átveszem a pizzát, kifizetem és megy mindenki a maga dolgára.

Jön haza a barátnőm és csodálkozik, hogy ez mi, még meg sem rendelte. Jobban megnézve a rendelést a cím stimmel, viszont a név és a telefonszám a kézzel írt papíron nem :D

Sajnos a pizza sem olyan amilyet a barátnőm szeret, nekem viszont jó lesz, de mi lesz ennek a következménye mád ha lesz egyáltalán?

2023. dec. 6. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Semmi
2023. dec. 6. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
98%
Semmi. A hoppon maradt vásárló újra leadja a rendelést, és a pizzéria esetleg benyeli ezt a bakit, és ingyen adja neki az első rendelés óta eltelt időre tekintettel (presztízsből, hogy ne legyen rossz élménye senkinek emiatt). Nem történt csalás vagy átverés, ez csak egy félreértés.
2023. dec. 6. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
98%
A futárt megszidják, neked semmi.
2023. dec. 6. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha te fizetted, akkor részedről semmi. Ha más fizette volna ki előre, az màr neccesebb, de akkor is max a pizza árát fizettetnék ki veled utólag.
2023. dec. 7. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!