Szerintetek rocker vagyok?

"Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy hogy jön létre ez a beszélgetést ..."
Tini korban ez így megy, az emberek játszadoznak az ismeretlen definíciókkal. Emlékszem, amikor a Korn első lemezének a végén volt egy rettentő lehúzó, sötét dal, és általánosban arról filozofálgattunk, hogy ez már majdnem sátánista, meg tuti, black metal. Mert fogalmunk nem volt egyikről sem.

Tulajdonképpen ez valóban egy rock szám, de "kemény" zenének azért nem nevezném - amúgy se szeretem ezt a jelzőt. Michael Jacksont egyébként sem "húdenagyonrokkervagyok" réteg szokta szeretni.
Azt mondjuk nem tudom, hogy a mai tizenéves lányok körében mi számít "kemény" zenének, és hogy egyáltalán jó vagy rossz az manapság, ha valakit "lerockereznek" - bár mintha az utóbbi időben egyre kevesebb láncos-bakancsos tinit látni. Ez mára degradáló lett, ha valakit "rockerséggel" vádolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!