Hogyan kell figyelni valakire?

Szerintem meg ne játszd el, hogy érdekel az adott téma. Írhattad volna a kérdésben is, és a párkapcsolatok kategóriába.
Ő nem érdekel, vagy amit mond? Nem mindegy. Pl. fociról beszél, az nem érdekel akkor utalj rá, hogy nem érdekel. Ha nem mondod rájön magától is, a végtelenségig úgysem tudod megjátszani

Mondjuk azért mindenki életében adódik olyan szituáció, hogy akkor is látszólag érdeklődni kell minimálisan, ha valami nem érdekel.
Pl. a főnököd fáraszt a f*szságaival.
Esetleg a párodnak van olyan hobbija, olyan esemény az életében,ami őt nagyon érdekli, de téged nem igazán.
Alá-fölé rendeltségi viszonyban, szoros személyes kapcsolatokban nem lehet mindig elküldeni az anyjába azt, aki olyasmiről beszél, ami téged nem igazán foglalkoztat.Biztos titeket is hallgatott már meg úgy mondjuk a párotok, barátotok, szülőtök olyan dolgotokról, amit ők le sem szarnak, de meghallgatják, mert neked fontos.Mondjuk a pitiáner munkahelyi vitátokat a kollégáitokkal, stb stb.

#7 a terelés sem rossz ötlet.
#5 a főnököm nem ilyen. Hála istennek nem akar erőszakkal haverkodni nincs szeretet, figyelem vagy más egyéb hiánya. Legalábbis most még úgy tűnik.
#7 szomorú lett, ez van. De mint írtam, a végtelenségig nem tudod megjátszani, hogy érdekel az adott hobbi vagy beszédtéma.
Én sem tudtam megjátszani, az anyjába nem küldtem el, nem volt személyeskedés sem semmi ilyesmi, nem akartam megbántani mert kedveltem. Írásod alapján értelmesnek tűnsz, meg fogod találni a módját, hogy finoman közöld vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!