Miért veszünk annyi palackozott vizet, ha egyszer ingyen folyik a csapból?
Magyarországon nincs olyan hely ahol nem iható biztonsággal a vezetékes víz !
Sajnos sokkan elhitték a 90-éve elején mikor a palackos víznek utat csinálták, hogy a vezetékes minősége kifogásolható ?
Ha belegondolok, hogy napi 3 liter vizet iszok, az heti 21 l, azt autó nélkül nem is tudnám hazacipelni. Ha egy 4 tagú család minden tagja naponta 2 litert iszik, az napi 8 liter, az heti 56 liter, az mennyi műanyag csak vízból, csak 1 hétre, csak 1 családnak.
Esküszöm, aki ma születik, annak már Hunger Games lesz az élete. És a legdurvább, hogy a saját szülei miatt.
felőlem a copfos autista is forgathat személyesen nekem szóló hisztivideót, akkor sem fogom meginni azt a darabkás, sárgás izét ami a csapból jön, a kádba is külön szűrőt kellett beszereltetnünk.
majd akkor fogok csapvizet inni, amikor elektromos autót vezetni: ugyanolyan minőségű és hozzáférhetőségű lesz, mint a normális párja. addig meg ne nekem kelljen már fogyatékosok ízlésének megfelelően élnem az életem.
"BPn sokszor elég klóros íze van"
Eleve érdemes külön bontani, mert a Budai oldalon alapvetően forrásvizet kapnak az emberek míg a pesti oldalon fúrt kutakból a kőzeteken átszűrődött Duna vizet amit aztán még tele nyomnak klórral meg minden szarral.
Budán bárhol laktam simán ittam a csapvizet, pesti oldalon soha. Bár vagy 1 éve érzem a változást, már Kőbányán sem érzem a klór ízét/szagát a vízben. Biztos függ helytől meg sok mindentől is.
Azt például látom, hogy rohadtul vízköves lesz tőle minden, a mosógép, a fürdőszoba. Van párologtatóm abba is rendesen kirakódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!