Ezt miért csinálom?
Mindig itthon elképzelem,hogy huu most jól kiosztom pl.a fönököm ,amit megis érdemelne,itthon jól elöadom magamnak, amikor találkozunk ,meg azt érzem megsajnálom és nem szólok semmiért :(
Nem értem magam miért csinálom!
Két dologra gondoltam , vagy mert féltem a munkám vagy azért mert ilyen szeretnék lenni.
Más is volt már így?
Én is pont ilyen vagyok.
Sajnos ez nem más, mint a gyengeség jele.
Nem merünk önnagunkért kiállni.
Pedig meg kellene tenni a lépést, mégis meghátrálunk.
Egyszer olvastam be a volt főnökömnek (megjegyzem jogosan) máris kirúgással fenyegetőzött.
Vagyis, visszaélt a "hatalmával".
Semmi más nem tartott ott azon a munkahelyen, csakis az a rohadt pénz.
Végül pár év után kiléptem, de most rosszabbul is keresek, viszont valamivel nyugodtabb is vagyok.
Én is ilyen vagyok, de nem a főnökkel, hanem 1-1 munkatárssal.
Erről ez jut az eszembe:
Nalam ugy volt legutobb pl hogy egy irodaban voltam egy kollegaval.
Aki soha nem tudja mit melyik dokumentunot hova rakta vagy hol van a tolla. Es folyamatosan en voltam ezekkel.megvadolva mintha en egy lopós sz.r lennék vagy direkt elpakolnám előle a dokumentumait meg eld.gnám.
Nem egy éjszakát bőgtem vegig!
Aztan egy masik irodabol elment egy kollega mertbtalált jobb állást en meg simán átkertem magam a helyére es ugy mentem be reggel hogy fogtam a mappákat iratokat gepemet szoltam az infosnak hogy kösse at oda nekem a netet meg mindent, én átköltözöm a másik irodaba.
Es elmondtam hogy mert elegem van abbol hogy itt mindennek lába kél én ezt nem birom idegileg.
Azota ha eltunik vmi sz.rja magában gondolkodik!
Igen, kirúgás lett a vége.
miért kell egy főnököt kiosztani, hogy itt a tisztelet? Mit remélsz, mi fog változni, valahol hallottam, hogy csak annyit tett fel a főnökének kérdésben, hogy a dicséret nála nem divat? Repült is a munkahelyéről még aznap, nem hiszem, hogy dijjaznák a fönökök, ha a beosztott kezdené hordani a sapkát, még ha néha megérdemlik is.
Itt a fő kérdés, hogy mit akarnál neki mondani?
Én nagyon is tisztelem öt, ha volt bármi én mindig próbáltam vele megbeszélni, de mintha a falnak beszéltem volna...
De elengedem a dolgot , hisz kell a munka!
Én simán kiosztom a főnököt.
Ki ő? Egy utolsó senki! Ugyanolyan büdöset szarik, mint bárki más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!