Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kerültetek már közelebbi...

Kerültetek már közelebbi ismertségbe boltossal?

Figyelt kérdés

Pl. ha mindig ugyanabba a boltba jársz, egy idő után már ismered az ott dolgozó arcokat.

De nem ismered őket rendesen, alaposan, mindig csak max. pár szót váltasz velük, mondod mit kérsz és minden sablon szöveg.

Alakult már ki ebből bármilyen szorosabb kapcsolatod?

2023. nov. 30. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy újságossal évekig jó barátságban voltunk.

Egy péklánynak szerelmet vallottam de nem lett semmi belőle sajnos.

2023. nov. 30. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem, mert önvédelmi mechanizmus miatt azt mondogatják rólam, hogy egyfszkalap vagyok.

Pedig én szívesen lennék a kollégájuk :S Egy gyors leltárnál nincs is jobb.

Persze azt is tudom, hogy manapság így már senkit sem vesznek maguk közé a boltosok.

2023. nov. 30. 19:16
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

Igen. Es akaratom ellenére.

Egy rakat boltos small talkozik faggat, a szemelyes szférámba másznak, ezert is kell váltogatnom a boltokat mert a közelemben már mindenhol imernek utcán köszöngetnek ugy kezelnek mint vmi ismerost kerdeznek az akárkimrol tudják hol lakom es persze máshol(nagyobb üzletekben)meg a rosszindulatu körpletykák futnak rolam (ha nem állok le beszélgegni)es összesugnak mögöttem mikor vásárolok, igazábol visszasírom külföldöt néha, ahol minden szomszed elado de még egy utca ház fű meg fa minden idegen volt mindig, állandoan cserélodtek igy a kollegak szomszedok is, gyakorta költöztem munkahelyeket is váltottam.

Es nem ment a sok pletyka, a magánéletemben a vájkálás, vagy a pénztárcámban turkálás sem, meg az sem ki fia borja vagyok az a fene rosszindulatú kiváncsiskodások, hanem hagytak élni.

2023. nov. 30. 20:56
 4/4 Meton ***** válasza:
Én is kerültem, de ez nem szerencsés. Fontos lenne a távolságtartás, hogy ne vegyél olyasmit, ami nem kell. Persze, amúgy közvetlen a kapcsolat minden boltossal, de ez csak arra terjed ki, ami érdekel. Nem beszélek a családról, vagy egyéb érdektelen dolgokról, ezzel szemben inkább arról beszélek, amiben segíthet. Később erre emlékezni fog, így nem kell magyarázkodni. Szívesen beszélek arról, hogy milyen áruk beszerzését fontolgatja, vagy milyen fejlesztéseket akar csinálni. De a magánélet az tiltott téma.
dec. 26. 12:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!