Szoktál valamilyen terméket betárazni?
Figyelt kérdés
Legyen szó tartós élelmiszerről, vagy tisztálkodási, kozmetikai termékről, valamiről ami a hobbijaidhoz kapcsolódik,etc.
Mi miatt halmozol fel belőle nagyobb mennyiséget? Kort és nemet is írhattok.
2023. nov. 30. 16:19
21/22 anonim 

válasza:

Sajnos en nagy (kaja)gyujtogeto vagyok. Nalam a fagyaszto mindig tele van. Van 3-4 csomag daralt hus, meg par doboz csirkemell. Ha egyet felbontok, veszek ujat helyette.😬
Zoldsegek, gyumolcsok, pucolva, felvagva, zacskozva.
Szaraztesztak, szaritott bab, lencse stb.
Regen sokat eheztem, igy ez ilyen maniamma valt, h mindig legyen mihez nyulni.🤷🏼♀️
22/22 anonim 

válasza:

Lidlben vannak "szezonális" dolgok, amik csak pár hetente kaphatóak, azokból. Pl. Legutóbb volt nagykiszerelésű, nagyon jó illatú folyékony szappanuk nagyon jó áron, vettem többet, mert tudtam egy darabig nem lesz, ugyanez volt a wc papirjukkal, nagy kiszerelésű, jó minőségű papirból volt (lásd 1 guriga kitartott majdnem 2 hétig), 20db-os volt 2500Ft, nagyon megérte. Ilyenekből szeretek betárazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!