Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál valamilyen terméket...

Szoktál valamilyen terméket betárazni?

Figyelt kérdés

Legyen szó tartós élelmiszerről, vagy tisztálkodási, kozmetikai termékről, valamiről ami a hobbijaidhoz kapcsolódik,etc.

Mi miatt halmozol fel belőle nagyobb mennyiséget? Kort és nemet is írhattok.

2023. nov. 30. 16:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha valami olcsóbb, abból többet veszek, de nem tárazok.

Mikor régen glamouroztam, akkor volt olyan, hogy 1,5 - 2 évig nem kellett vennem sampont, balzsamot, hajfestéket, fogkrémet, kb fél évig betétet.

2023. nov. 30. 16:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hal minden tartósított formában .
2023. nov. 30. 17:07
 13/22 anonim ***** válasza:

Csirkemell (mindig előre bepácolok jópár kilót és a fagyasztóban tárolom), zacskósleves (pedig nem eszem olyan gyakran, hogy szükséges legyen), műzliszelet és fonal (horgoláshoz). Ennyi jutott kb eszembe, de biztos van még más is.

21/L

2023. nov. 30. 19:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én csak zabkorpát mert olcsó. Közhasznú munkás vagyok és így hónap vége felé nincs sokszor kajára pénz. Ilyenkor eszem a zabkorpát.
2023. nov. 30. 19:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Keksz, csoki.
2023. nov. 30. 19:31
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekem nincs penzem betárazni csak azt veszem meg ami kell aznapra.

Mindembop van egy.

Egyedul a fogkefe teng tul mennyisegben mert ha 3 db osat veszek az olcsobb mint az egy darabos kiszerelések.

2023. nov. 30. 21:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Papírzsepi, egészségügyi betét mindig eléggé sok van itthon.
2023. nov. 30. 21:54
 18/22 anonim ***** válasza:
Tárazni én sem szoktam, azonban, ha valami olcsóbb, jobb esetben jelentősen, akkor több darabbal veszek belőle. Ilyen például az instant kávé, egészségügyi betét, főzni való tészta, papírzsebkendő, szörp.
2023. dec. 2. 15:04
 19/22 senior10 ***** válasza:
Én tisztálkodási szerekből, tésztából szoktam úgy mond betárazni, tusfürdőből van, hogy 3-4 flakonnal veszek az elég olyan 2 hónapra kb. fogrémből, szintén többet veszek, mosószerből is öblítőből is nagyobb kiszerelésűt veszek az is hónapokra elég, tésztáből is általában 1-1,5 hónapi adagot veszek.
2023. dec. 2. 16:46
 20/22 anonim ***** válasza:
Parajdi sót vettem 5 kg-ot, hogy ne kelljen utánamászni. Klf lisztet, grízt, tésztákat.
2023. dec. 5. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!