Az ilyen embernek mi a célja a gyakorin?
Sokszor láttam és akadtam is már itt össze olyanokkal, akik valamilyen területen szakértőnek adják el magukat, aztán ha az ember belekérdez a részletekbe, csak a férebeszélés jön, meg személyeskesés, és cinikus válaszok.
Tipikusan járvény idején is volt egy ilyen önfelkent biológus, mindenkit sorra lehülyézett, visszaküldött az általánosba, de soha semmi konkrétumot nem lehetett belőle kiszedni.
Ugyanez a saját területemen is előfordul néha . Bekóstol, utána meg csak a mondatok kiforgatása megy, illetve félmondatok kiragadása, és egy egyszerű hétköznapi kérdésre, amihez egy alapfokú íráskészség kell, csak a személyeskedés jön.
Mit akarnak az ilyenek bizonyítani? És kinek?
Ennyire szegényes a magánéletük, hogy ezzel elégítik ki magukat?
Ha van köztetek is ilyen, bátran, őszintén válaszolhattok, hisz anonim az oldal. Komolyan érdekel.
#10 Hát nálad most úgy tűnik, most neked jönnek szembe. :)
Mindenkinek köszönöm a hasznos és őszinte választ.

Volt egy kérdés párkapcsolat témában, hogy kinek mi hiányzik.
Leírtam többek között, hogy nekem hiányzik a párkapcsolat, hogy van kihez hazajönni, van kitől elköszönni reggel, van kivel programot szervezni, megosztani a mindennapokat, tervezni a jövőt.
Ebből valami nő kiragadta a "van kihez hazajönni, van kitől elköszönni" részt és ebből levezetett egy teljes gondolatmenetet, hogy én szar szemét férfiként el sem tudom képzelni, hogy a nőnek is lehet élete ami nem csak abból áll, hogy egész nap engem vár otthon... :D
Durván beteg emberek vannak itt.
Hát a feministák külön állatfaj.
Én német oldalakon is aktív vagyok, ott azért kóstolt be egy hasonló, mert a feminácik Till Lindemannt már estimesék apaján akasztották volna, és én megkérdeztem, hogy ezzel nem kéne esetleg a tárgyalást megvárni, hisz egyelőre még csak pletyka van róla, feljelentés meg nincs.
Ebből le is vezette, hogy én támogatom az erőszakot, és a bántalmazókat.
Azóta persze elcsitultak a hullámok, végén maga a konzumhölgy is csak annyit nyilatkozott, hogy bekerült egy ilyen koncert utáni orgiába, majd a Lindemann meg akarta dugványozni, de ő nemet mondott, így nem történt semmi, de ollyan megalázó volt és lyully lyullly lullly.

14 általában a feministák krémje (gúnyosan feminácik) ilyen elmeroggyant, mint amit 12-es leírt. Attól, hogy te buborékban élsz, és még nem találkoztál ilyennel, még én tudom miről írok.
Vannak azok az elvakult feministák, akik mindenbe próbálják belemagyarázni, hogy őket elnyomják, megalázzák, és ők az áldozatok, és ha nincs ok, akkor keresnek maguknak.
Vagy te is közülük vagy, ezért nem érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!