Mennyire gyakori, hogy egy embernek sikerül elérnie legalább az alábbi, talán alap dolgokat?
Kiegyensúlyozott, normálisnak mondható párkapcsolat.
Elviselhető egészségi állapot, azaz egyik félnek sincs olyan betegsége, ami kezelés ellenére is megkeseríti a mindennapokat.
Elviselhető, stabil munkahely mindkettőjüknek.
Nos mivek te is így gogalmazol: alap dolgok...
Elég sokak elérik.
Csak mert én úgy látom, már ezek csorbát szenvednek.
Vagy súlyos betegség, vagy halál, vagy mentális betegség, vagy pocsék munkahely.
Magyarországon valóban ritka lehet az ilyen. Rendkívül megalkuvóak, trehányak, lusták és igénytelenek vagyunk. Átlagos tekintetben persze.
Szóval így kb saccra azt mondanám, hogy olyan 20-30%-os lenne a normális életszínvonalat elérők arányára.
Nalam az egeszseg termeszetes.
De amikor baràtom es munkàm is volt egyszerre, azt a pàr honapot en meg is ünnepeltem magamban.
Nalam jellemzö hogy vagy munkahelyet vàltok es jettö közt vagyok, vagy a pasi hagy el, vagy a munkahelyem szünik meg mikor vegre baratom van, vagy biztos stabil munkahelyem van srac meg kanyarban sincs
Egyáltalán nem elérhetetlen, minimális energiabefektetés kell a normális munkahelyhez, ami magával vonja, hogy az egészségmegőrzés könnyebb.
A párkapcsolat már nehezebb dió, de a fentiek mellett ez is megoldható már, akinek erre van igénye
Ma már annyi minden ér minket, hogy szinte teljesen elképzelhetetlen, hogy ne legyen beteg az ember. De ezért tenni is kell mind fizikálisan, mind szellemileg.
Sokan nem tanulják meg kezelni a stresszt, egészségtelenül étkeznek...stb.
Az egészségért tenni kell.
Minden elérhető, ha az emberek akarják és tesznek is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!