Várod a karácsonyt?
“Várni mindig jobb állítólag, mint megélni - mert akkor már mindjárt vége is”
Ez milyen igaz, én imádom az adventi időszakot, készülődni, dekorálni, ajándékot csomagolni stb, de aztán ott és akkor valahogy már nem akkora az öröm, ünnepek utàn meg tök üresnek érzem magam.
Nem, mert kerékpárutakkal megnehezítette Budapest autós forgalmát.
Nem mellesleg egy, sunyi alak, aki kerékpárutakkal megnehezítette Budapest autós forgalmát.
Pontozz fel, mert azt írom, amit te, olvasó látni akarsz.
Szóval.
Igen, már nagyon várom a karácsonyt, mert az a szeretet ünnepe és együtt van a család.
Jó látni a gyermekeim arcán a boldogságot, ahogy a pici kezükkel kibontják az ajándékot.
#15 Miért, mi változott az életedben, ami miatt nem várod?
Nagyon várom, én is szinte jobban szeretem várni, mert amikor eljön, utána olyan gyorsan vége van.
Tavaly óta "váltunk" el a szüleimmel, tavaly volt az első karacsonyom amit nem a régi otthonunkban töltöttem, + a tavalyi tél során történtek eléggé szar dolgok, meg ertelemszeruen teljesen más is volt, meg nem tudok olyan megoldást kitalalni az ünneplésre, ami mindenkinek jó lenne. Tavaly 24-en azt csináltam, hogy egész nap apával voltam, úgy fél 5 körül meg atmentem anyuhoz,amikor a szenteste "kezdodott" és ott aludtam. Amu anyának nyilván jó volt, de apukám meg egyedül volt szenteste. És így van ez a dilemma is, hogy idén hogy csináljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!