A lányok miért szeretik az orr piercinget?
Figyelt kérdés
2023. nov. 28. 20:15
2/13 anonim válasza:
Most erre milyen választ vársz? Van akinek ilyen az izlése.
Mások egy sztereotípiába akarnak beleilleni. Van aki meg szimplán dühíteni akar másokat.
3/13 anonim válasza:
Hogy én miért csináltattam:
1. Mert jól néz ki.
2. Nekem jól áll.
3. Irritálja anyámat, aki mindenbe beledumál. Ezzel is a tudtára akartam adni, hogy nincs beleszólása abba, hogy mi van a testemen.
4/13 anonim válasza:
Általában azok a lányok vagányak, szeretnek nagyon szexelni.
7/13 anonim válasza:
A kedvenc állatuk szerintem kiskoruk óta a bika, szeretik a mitológiai Kentaurt, Minotauruszt stb..csak erre tudok gondolni, nem jut eszembe más magyarázat most...
8/13 anonim válasza:
Visszakérdezek.
Sok buta, miért tetováltat magára bármit is?
Sok buta miért cigizik?
9/13 anonim válasza:
9
Hát azért mert azok is egy szinten vannak az orr piercingesekkel. :D Egy tál étel az mind. :P
10/13 anonim válasza:
Mondjuk én sokkal butábbnak és gázabbnak tartom az olyan embereket, akik tök ismeretlenül egy piercing alapján lefikázzák/leszólják/elítélik az embereket. Se tetoválástól, se piercingtől nem lesz senki automatikusan buta, ellenben az már sokkal inkább illethető ezzel a jelzővel, aki ismeretlenül minősítget másokat. Max neked nem tetszik, amivel nincs gond, de hogy ebből egyből a másik személyiségét, képességeit, sőt az egész embert minősítsd, az nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!