Fiúk, nektek mi a véleményetek róla ha egy csaj szereti a piercingeket és a tetoválásokat?
Figyelt kérdés
Van 3 piercingem, egy köldök, egy orr és egy ilyen ajak:
Taszító, vagy mit gondoltok ha ezt látjátok? Tetoválást is tervezem. Amúgy 20 éves vagyok, barátaim szerint jól áll az összes.
Köszi!!
2012. ápr. 24. 23:17
1/14 anonim válasza:
nekem van akin tetszik, van akin nem. attol fugg illik-e hozzad.
2/14 A kérdező kommentje:
szerintem illik:P én szeretem őket nagyon
2012. ápr. 24. 23:21
3/14 Panda Péter válasza:
én pl nem szeretem őket, de persze ez ne bizonytalanítson el.
illetve a tetoválás még talán oké, ha nem túl tolakodó helyen van és visszafogottan stílusos, de a piercing nem az én világom.
4/14 anonim válasza:
imádom a pc-s és a tetovált nőket :D
5/14 anonim válasza:
Én szeretem, ha egy lányon van piercing, tetkó, még akkor is, ha ezeket esetleg túlzásba is viszi. Szerintem azt tükrözi, hogy a viselője egy belevaló egyéniség. Én is eléggé ilyen vagyok és bejön a stílus. Na meg eddigi tapasztalatok szerint a tetkós-piercinges csajokkal eléggé vad és jó a szex.
7/14 anonim válasza:
Engem taszít. A köldök piercing tetszik, de máshol ne legyen. A tetoválás meg eleve kizáró ok.
8/14 anonim válasza:
nyilván akinél ez eleve kizáró ok, az nem a te partnered.:) ha úgy érzed,hogy egy tetoválás a "részed",akkor egy hímnemű ettől ne tántorítson el. Az én előző párom is ezzel a hülyeséggel jött: " ha megcsináltatod elhagylak". hááát barátom...arra van az ajtó.:))) azóta már egy normális,tündéri fiúval vagyok együtt aki mellesleg a férjem is lett, neki nincs tetoválása, de érzelmileg és agyilag is intelligensebb az efféle beskatulyázásoknál! :P
9/14 anonim válasza:
Én teljesen feleslegesnek tartom. Szerintem csak rosszabb lehet tőle, javítani semmiképp. De ezt csak én mondom. Frizurára és alakra gyúrj. Szerintem 100-szor többet ér (de nem feltételeztem, hogy nem gyúrsz arra is).
10/14 A kérdező kommentje:
nem azért vannak piercingjeim mert ettől tutira sokkal szebb leszek, hanem mert nekem tetszenek és szeretem őket
2012. ápr. 26. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!