Fiúk, nektek mi a véleményetek róla ha egy csaj szereti a piercingeket és a tetoválásokat?
Figyelt kérdés
Van 3 piercingem, egy köldök, egy orr és egy ilyen ajak:
Taszító, vagy mit gondoltok ha ezt látjátok? Tetoválást is tervezem. Amúgy 20 éves vagyok, barátaim szerint jól áll az összes.
Köszi!!
2012. ápr. 24. 23:17
11/14 anonim válasza:
Kérdezted a véleményem, leírtam (azt is).
12/14 A kérdező kommentje:
igen amúgy köszi a véleményeket! bocsi, ha nyers voltam:D
amúgy vigyázok az alakomra stb, régebben mikor nem voltam megelégedve magammal annyira, akkor nem is csináltattam, mert úgy voltam vele, hogy amíg nem érzem magam szépnek addig felesleges, csak röhejesen festene rajtam, de most már azthiszem elmondhatom, hogy jól érzem magam így
2012. ápr. 26. 16:32
13/14 anonim válasza:
Tetszik, de nem szeretem, ha túlzásba viszi. Egy-két kisebb tetoválás vagy piercing sztem szép. Mondjuk nekem egyébként is bejön, ha valaki "extrémebben" néz ki kicsit.
14/14 anonim válasza:
Én lány vagyok és túlzásokba estem, de nem baj én is imádom. (két felkar tele, mellkas, lapocka és még bőven lesz, piercingek cicikben, orr, ajak, nyelv)
Van párom, ő is rajong ezekért a dolgokért. :) Ne aggódj. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!