Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak miért ordítanak, ha...

Férfiak miért ordítanak, ha valami (kisebb dolog, semmi egetrengető) felidegesíti őket? Tisztelet a kivételnek.

Figyelt kérdés

Még aki egy alapból nyugis ember volt, ő is ilyen volt de nem csak exek alapján mondom, hanem a rokonaim között dettó ez van.

Csapkodás, káromkodás hülyeségek miatt, nem is értem. :D

2023. nov. 26. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
Nálunk az egész munkahely ilyen.
2023. nov. 26. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
16%
A hímek ordítanak. Lásd az oroszlánt.
2023. nov. 26. 20:23
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

Mert szeretek üvölteni. (de csak írásban)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

2023. nov. 26. 21:09
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

Ez nem nemspecifikus, a nők is ki tudnak borulni és tudnak ordítani.

Ennek a jelenségnek az oka az, hogy nem képesek kontrollálni az érzelmeiket, a haragjukat.

Ugyan azt írtam, hogy nem nemspecifikus - és ehhez tartom is magam - de attól még az én tapasztalatom is az, hogy ez jellemzőbb a férfiakra, egyszerűen azért, mert kb csak az elmúlt 20 évben jött be az a gondolat, hogy nekünk férfiaknak is ehetnek érzelmeink. Ha még maga az érzelem sincs megengedve, akkor persze, hogy nem volt lehetőség tanulni élni vele. Ez persze nem kifogás, egy ilyen viselkedés ritka vállalhatatlan és pont azzal kell pusholni az embereket az önkontroll irányába, hogy büntetjük az ilyen jellegű viselkedést. Mármint társadalmilag elítéljük, úgy értem.

2023. nov. 26. 21:12
 15/19 anonim ***** válasza:
13-as ne csináááááááááááááááááld, be fog ragadni az á betűd :)
2023. nov. 26. 21:49
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
SOHASE ORDITOK
2023. nov. 27. 01:33
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
Mert arra neveli őket a társadalom,hogy fojtsák el az érzelmeiket.Ezért nehezebben tudják kezelni,mint a nők.Pedig ők sem egyszerűek sokszor.Ez most persze csak egy általános ok lehet,ezen kívül több minden lehetséges.Lehet,hogy mint embert elnyomták kiskorában,stb.
2023. nov. 27. 15:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Sok férfi (és nő) mondjuk a nőket is arra nevelik hogy fojtsák el az érzelmeiket. Így csinálnak a bolhából elefántot.
2023. nov. 28. 12:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a természetem. Lobbanékony vagyok, hőbörgök egy kicsit, cserébe két perc alatt elillan a mérgem.
2023. nov. 28. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!