Férfiak miért ordítanak, ha valami (kisebb dolog, semmi egetrengető) felidegesíti őket? Tisztelet a kivételnek.
Még aki egy alapból nyugis ember volt, ő is ilyen volt de nem csak exek alapján mondom, hanem a rokonaim között dettó ez van.
Csapkodás, káromkodás hülyeségek miatt, nem is értem. :D
Mert szeretek üvölteni. (de csak írásban)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez nem nemspecifikus, a nők is ki tudnak borulni és tudnak ordítani.
Ennek a jelenségnek az oka az, hogy nem képesek kontrollálni az érzelmeiket, a haragjukat.
Ugyan azt írtam, hogy nem nemspecifikus - és ehhez tartom is magam - de attól még az én tapasztalatom is az, hogy ez jellemzőbb a férfiakra, egyszerűen azért, mert kb csak az elmúlt 20 évben jött be az a gondolat, hogy nekünk férfiaknak is ehetnek érzelmeink. Ha még maga az érzelem sincs megengedve, akkor persze, hogy nem volt lehetőség tanulni élni vele. Ez persze nem kifogás, egy ilyen viselkedés ritka vállalhatatlan és pont azzal kell pusholni az embereket az önkontroll irányába, hogy büntetjük az ilyen jellegű viselkedést. Mármint társadalmilag elítéljük, úgy értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!