Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A cigányok mennyire fogadják...

A cigányok mennyire fogadják be a magyar férfit?

Figyelt kérdés
Magyar férfiként kérdezem,ha úgy állsz hozzájuk barátkozhatnak veled őszintén? Cigány nők,hogy állnak a magyar férfiakhoz? Befogadnak egy magyart egy cigány többségi környéken,ha hasonlóan élsz,mint ők?
2023. nov. 26. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Exemet befogadták, mikor összejöttek, rá 5 hónapra el is jegyezte a cigánylányt, azóta már házasok.
2023. nov. 26. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne fogadnák. Csak legyen idegrendszered azt a sötétséget helyén kezelni.

Még egy Freud se bírná napokon keresztül.

2023. nov. 26. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki.
2023. nov. 27. 00:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet általánosítani. Bár én nem cigány társaságokkal barátkoztam, hanem önálló emberekkel, de rengeteg volt a pozitív élmény a legtöbbjüknél, jó barátokra leltem bennük. Viszont az ellentéteik is megvoltak, például volt olyan, aki egy idő után úgy jött át, hogy bűzlött az alkoholtól vagy lejmolt tőlem. Ezért nem lehet általánosítani, mert cigány és cigány között is van különbség.
2023. dec. 29. 04:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!