Miért baj az, ha magyarként imádom a cigányokat?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 17:42
2/21 anonim válasza:
Amelyik nem a negatív sztereotípiákat erősíti, na őket én is imádom. Van egy vérmérsékletük, jó a zenéjük, jól főznek, van egy ""gátlástalan"" stílusuk, bárkivel leállnak barátkozni, szórakoztatóak, szószátyárok. Nem mellesleg az egyszerűbbek között főleg, vannak nagyon jóindulatúak... Persze ez csak egy réteg, ahogyan a bűnözők is. Nem mondom hogy minden cigány ilyen vagy olyan. De a "jó féléknél" ezek a tapasztalataim.
4/21 anonim válasza:
#2:
Sajnos abból a fajtából azonban jóval kevesebb van, mint a "másikból".
5/21 anonim válasza:
Ha szereted őket az nem baj,sokat lehet közülük szeretni,neked is elég sok roma származású ismerősöm volt régen,mozaogtam is velük együtt.De az hogy imádni lehet őket,az még számomra is enyhe túlzás.
8/21 anonim válasza:
Rossz hírem van, kérdező: te is cigány vagy. Hasonló a hasonlóhoz vonzódik.
9/21 anonim válasza:
Azért azt nem árt tudnod, hogy a jog ilyen esetben nem különböztet meg rasszokat, és akkor is bajba fogsz kerülni kannibalizmus miatt, akár cigányt, akár kínait eszel.
10/21 anonim válasza:
Hogy érted, hogy imádod őket?
Én utálom őket, kivéve egyet, mert vele szívesen megdfgatnám magam, de csak ennyi. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!