Női szobafestőt alkalmaznátok?
Ha le kell festeni a lakásotokat, megcsináltatnátok azt egy olyan szobafestővel, aki NŐ vagy pedig ezt teljes mértékben elvetnétek?
Új karrieren gondolkozom, és szeretném tudni, hogy van-e értelme belevágnom ebbe nőként.
Én alkalmaznék, de nő vagyok. Biztos sokan lennének bizalmatlanok, de pl. a női megbízóknál szerintem kifejezetten előnyben lennél!
Már nagyon unalmasak a magukat okosnak gondoló, mindent jobban tudó férfi "szakik".
Engem az érdekel, hogy akit munkára szerződtetek, az végezze el tisztességesen azt a munkát, amit kialkudtunk a munka ellenértékéért, - nem az, hogy van-e nyele!
Vállalsz valamit.
Elvégzed.
Kifizetik.
Általában megköszönik és ég veled!
Ha jól dolgozol, korrekt, precíz vagy, keresnek később is, ill. ajánlanak másoknak! Ennyi!
Sokkal nagyobb problémát okozhatnak az olyan ügyfelek számodra, akik nem tudnak, nem hajlandóak viselkedni, - nyilván érted pontosan, hogy mire gondolok! A munka kifizetése is lehet kacifántosabb - azt gondolva a husáng nemzedék által, hogy te "csak" egy nő vagy...
Svájcban élek, itt elég sok a női szobafestő, mert precízek, plusz a kisebb kezük-termetük miatt könnyebben elérnek egy szűkebb helyet. :)
De targoncakezelő sőt, hegesztőt is ismerek, aki nő.
Hegesztőt?
Olyan, mint Vas Mari a Marsra, Magyar! c. internetes reality-ből? :-)
Igen. A szobafestésből nem lehet karriert csinálni ,
még csak szakmának sem nevezném mert nem lehet előrébb jutni
belőle.Állandóan a hibát keresik az emberben ,és ha véletlenül
jön egy telefonhívás ,,munkaidőben telefonálsz? Ki kíváncsi erre ,
milyen munkaidő? Egyéb dolgom van húzd a faszodra a munkádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!