Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen prűdek a magyar...

Miért ilyen prűdek a magyar emberek?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy a magyar emberek rettentően pűdek. Például régen divat volt a strandon a monokini, ma nem.

De ott vannak a szaunák is. Tőlünk nyugatabbra teljesen természetes, hogy a szauna fürdőruhamentes. Nálunk nemcsakhogy fürdőruhában akarja a többség használni, de még azt is megszólják, aki normálisan akarja, sőt, a legtöbb helyen nem is engedik. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire nem adnak a higiéniára sem. Németországban például a szauna egyértelműen fürdőruhamentes, amit fürdőruhában lehet használni, azt nem is szaunának hívják, hanem warmbadnak.

De tovább megyek, nemrég voltam Németországban egy fürdőben, ahol ugyan voltak öltözőkabinok, de az emberek nem használták, a vendégek 90%-a a szekrények előtt öltözött át. Férfiak, nők, fiatalok, idősek. Senki sem szégyenlősködött és nem kukkolta a másikat. Nálunk ez elképzelhetetlen lenne.

Aztán ott vannak a fiatalok. Tőlünk nyugatabbra tele vannak a nudista strandok fiatalokkal, nálunk alig látni 50 alatti embert ilyen helyen.

Nálunk a nők többsége elhízott és szégyenli a testét, és ez is közrejátszik, hogy ennyire prűdek. De ha a másik is kövér, akkor miért gond ez?

Sőt, sokan nemcsakhogy maguk szégyenlősek, de mást sem akarnak meglátni? Ezt sem értem. Mert én meg más ronda ruháját nem akarom látni, mégis kell. Miért kell ebből ügyet csinálni egyáltalán?

Aztán ott van a szoptatás. Nyugat-Európában természetes, hogy egy anya megszoptatja a gyerekét akár nyilvános helyen is. Nálunk nem lehet.

És most nem a szexualításra gondolok a kérdés kapcsán, mert az más dolog, az valóban nem tartozik másra, és valóban a négy fal közé való, bár a homoszexualítás ilyen szinten való állami üldözése kétségtelenül kontraproduktív, és pont ellenkező hatást vált ki, de ez más téma. Egyszerűen csak azt nem értem, hogy miért ilyen szégyenlősek, szemellenzősek és prűdek a magyar emberek?

2023. nov. 23. 14:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
20%

"Senki nem kért vagy hatalmazott meg rá."

Egyébként én senki nevében nem nyilatkoztam, és téged sem kért meg senki, hogy másoknak magyarázzál, meg a kérdezőt sem, hogy kiírja a kérdést. Ha meg kiírta és neki nem tetsző válaszokat kap így járt.

Engedtessék már meg, hogy valaki ne akarjon ruha nélkül flangálni közterületen, mert mondjuk nem szeretné, hogy széterőszakolják.

Vagy engedtessék már meg a szülőknek, hogy ne hurcolásszák a gyereküket nudizni. Nincs még elég pedofil? Alájuk kell még a lovat adni? Bár mit csodálkozom, állítólag legalizálni akarják azt is.

Védjétek a nyugatot, ismétlen ki lehet fáradni. Ha meg bal.aszok vagytok hozzá? Akkor meg viseljétek el ami itthon van.

Ha meg kint vagytok? Akkor meg nem értem mi a gond.

2023. nov. 23. 15:09
 12/35 anonim ***** válasza:
71%

12es, ha te a 3as vagy, akkor ezt írtad:

" a teljes magyar lakosság nevében írom, hogy ne tedd be ide a lábad, te agyament, elmeroggyant!"

Azaz az én nevemben is nyilatkoztál. Tehát az amit a 12esben írtál, miszerint

"Egyébként én senki nevében nem nyilatkoztam"

egy sáznalmas hazugság.

Ha meg nem a 3as vagy, akkor meg nem neked szólt az általad idézett kérés, szóval tök fölösleges reagálnod rá.

2023. nov. 23. 15:14
 13/35 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem amúgy a kérdező vagy egy fiatal kanos kisfiú, vagy egy kivénhedt fószer aki évek óta nem látott nőt. (Rejtély, hogy miért egyébként :D)

Gondolom egyik sem volt vevő intellektuális meglátásaira. (Szintén rejtély, hogy miért.)

Ezt bizonyítja az is, hogy csak a nőket dagattozza le.

Ha meg mégis nő.. akkor nem tudom definiálni a leírtakat.

2023. nov. 23. 15:22
 14/35 anonim ***** válasza:
71%

14, de csak azért nem tudod definiálni, mert abból indulsz ki, hogy a meztelenség lényege a szexualitás.

Csakhát nem.

2023. nov. 23. 15:26
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy Európa listavezetéséről meg a túlsúlyról annyit, hogy nem lehet egy kis országgal összehasonlítani az említett nagyhatalmakat. Túlsúly lehet 5 kg is.

De annyi kórason elhízottat mint a briteknél meg az Usában van, tuti nincs sehol. Vagy ha van, az sem Magyarország.

2023. nov. 23. 15:31
 16/35 anonim ***** válasza:
85%
15, már megbocsáss, de ha az egyik helyen 100ból 50 a másik helyen megg 100ból 60 ember van 25ös BMI fölött, akkor nem nehéz megmondani melyik országban több a túlsúlyos ember...
2023. nov. 23. 15:39
 17/35 anonim ***** válasza:
71%

Már megbocsáss 16 akkor másképp fogalmazok:

ÉRTELMETLEN összehasonlítani. Lehet arányaiban több a túlsúlyos egy kisebb országban, de akkor is hülyeség Magyaroszágot pl Angliához vagy Németországhoz hasonlítani.

De mindegy nem ez a lényeg.

Akkor megismétlen: túlsúly az 5 kg plussz is lehet, ami nem gáz még pucéran. De a kóros túlsúly az más. Az kizárt, hogy itt több van.

2023. nov. 23. 15:45
 18/35 anonim ***** válasza:
78%
#3 A "majom a majommal" miért baj?
2023. nov. 23. 16:02
 19/35 anonim ***** válasza:
19%

17, értem, hogy ez a véleményed, de mondj már valami indokot vag yérvet is hozzá, mert ez így egy semmi.

Azt állítod értlemetlen, hülyeség összehasonlítani. Miért?

A túlsúly mértékére nincs adatom így én nem nyilatkoznék arról, hogy arányaiban hol van több obessz ember. De ha neked van valamid erről, akkor muti, mer térdekel.

2023. nov. 23. 16:23
 20/35 anonim ***** válasza:
67%

Mert mi magyarok annyira szeretjük egymást, hogy mindenhol ahol lehet, megjegyzést teszünk a másikra.

Sok hunnak az önbizalma nulla.

És valóban sok Hungary prűd, nagyon prűd.

2023. nov. 23. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!