Min változtassak, hogy ne csináljam ki magam idegileg?
Figyelt kérdés
Számtalanszor jártam így és lassan gyomoridegem lesz, ha megtetszik valaki, ugyanis először megijedek, aztán jön, hogy én úgyse tetszek neki, majd eszeveszetten keresem a jeleket, hogy hátha, túlreagálok minden apró mozdulatot, aztán jön a valóság, hogy nyilván nem tetszek neki. Mindeközben az égvilágon sehogy nem fejezem ki, hogy én nyitott lennék, hanem várom a sült galambot, mert félek a visszautasítástól.2023. nov. 23. 00:00
1/5 A kérdező kommentje:
Röviden: megtetszik - beleélem magam - nem történik semmi - csalódás
2023. nov. 23. 00:01
2/5 anonim válasza:
ismerős. Sajnos meg kell találni az igazit, de ez időbe telik és több csalódáson is át kell esni
3/5 anonim válasza:
80 éves korodra csak sikerülni fog.
Sok sikert!
4/5 anonim válasza:
Önismereti utat elkezdeni, traumáidat feldolgozni, miért lett önbizalomhiányod és fejleszteni az érzelmi intelligenciádat, amiben a frusztrációviselés is benne van. Hogy pl. nem tehetsz mindenkinek.
Röviden ennyi, amin segítővel, empatikus közeggel változtatni tudsz. Egyedül nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!