Mit csináljak, min változtassak?
Ezt ne felejsd el!
Soha ne keresd a szerelmet,a vonzalmat vagy a figyelmet.
Ha azt valaki nem magától adja,számodra értéktelen.
Szokj hozzá az érzéshez. Legyél visszahúzódott,fordulj magadba,tanulj sokat...nekem volt egy korszakom(lány vagyok) amikor kiderült,hogy a legjobb balettos barum elköltözik az ország másik felébe,a másik balettos barim meg mással összebarátkozott,és mivel mindenkinek volt barátja,ezért én egyedül maradtam,és a hamarosan rlköltözô barim folyamatosan piszkált. Eközben a suliban egyedül voltam egész nap,ráadásul fél 5-ig voltam minden nap suliban 6-tól,és az lb-m pont beteg lett,a másik barim meg másokkal beszélgetett,akik engem utálnak. Ezért magamba fordultam.bedepiztem.bekattantam,és hála ennek a szitunak(szereztem 2 barit,és a barim se költözött el végül,és most boldog vagyok((: ) elkezdtem történeteket írni,lett egy célom: író,forgatókönyvíró,és rendezô szeretnék lenni,és nagyon hálás lettem,mert emiatt a drámás szitu miatt elkezdtem írni a legjobb dráma trilógiám(:
Te is tanulj sokat,döntsd el,mi is akarsz lenni,és találj a szünetekbe egy elfoglaltságot,mint ahogy én is a történetkitalálást(:
Próbálj életet verni a padtársadba. Lehet, nem is idióta, csak nem találtátok meg a közös témát. Azonkívül nem csak a Te osztályod van a suliban, keress alkalmat az évfolyamtársaiddal ismerkedésre.
Ha végkép nem megy, kezdj el olvasni. Rengeteg lebilincselő regény van.
#6-os vagyok: ne keseredj el, ezek az emberek előbb utóbb kilépnek az életedből, pár év múlva a legtöbbnek csak a nevére emlékszel majd. Iskolán kívül is biztos vannak a közeledben hasonló korú "gyerekek": szomszéd,szomszéd unokája stb.
Változást erőltetni nem érdemes: ahogy írták a figyelmet, szerelmet kierőltetni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!