Mire utal, ha az ember nyilvános helyen hangosan beszél magában?
Figyelt kérdés
Munkáját végzi az illető emberek között, de nem hozzájuk szól, csak magában beszél, de hallhatóan.2023. nov. 22. 23:35
11/12 A kérdező kommentje:
Árufeltoltökön vettem észre ilyet, de ezeken nincs headset.
Nem gondolom azért, hogy pszichésen kóros állapotban vannak, inkább arra gondolok, hogy ezzel a nagy zűrzavarban (mikor körülöttük jönnek-mennek a vásárlók) jobban tudnak a feladatra koncentrálni. Csak nekem akkor is fura, hogy mikor vásárlóként már látható közelségben vagyok, akkor sem vesznek vissza.
2023. nov. 26. 06:24
12/12 anonim válasza:
Sokszor gondoltam már munkahelyen kolegákról hogy elmebetegek, mert maguk elé bámulva beszéltek. Aztán rájöttem, hogy füjhallgatóval telefonának. Utcán is rohadtúl idegesítő, mikor csak ugy beszél a levegőbe valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!