Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire utal, ha az ember nyilván...

Mire utal, ha az ember nyilvános helyen hangosan beszél magában?

Figyelt kérdés
Munkáját végzi az illető emberek között, de nem hozzájuk szól, csak magában beszél, de hallhatóan.
2023. nov. 22. 23:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Árufeltoltökön vettem észre ilyet, de ezeken nincs headset.

Nem gondolom azért, hogy pszichésen kóros állapotban vannak, inkább arra gondolok, hogy ezzel a nagy zűrzavarban (mikor körülöttük jönnek-mennek a vásárlók) jobban tudnak a feladatra koncentrálni. Csak nekem akkor is fura, hogy mikor vásárlóként már látható közelségben vagyok, akkor sem vesznek vissza.

2023. nov. 26. 06:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Sokszor gondoltam már munkahelyen kolegákról hogy elmebetegek, mert maguk elé bámulva beszéltek. Aztán rájöttem, hogy füjhallgatóval telefonának. Utcán is rohadtúl idegesítő, mikor csak ugy beszél a levegőbe valaki.
2023. nov. 26. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!