Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire utal, ha az ember nyilván...

Mire utal, ha az ember nyilvános helyen hangosan beszél magában?

Figyelt kérdés
Munkáját végzi az illető emberek között, de nem hozzájuk szól, csak magában beszél, de hallhatóan.
2023. nov. 22. 23:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Skizofren!
2023. nov. 22. 23:45
 2/12 anonim ***** válasza:
38%

-Részeg

-Be van drogozva

-Megbolondult

2023. nov. 22. 23:58
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Magányos. Szórakoztatja magát. Nem akad értékelhető beszélgető partnere.
2023. nov. 23. 00:05
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

Két dolog miatt szoktam:

1. Vagy ideges vagyok.

2. Vagy jókedvem van.

De ott, ahol nem nagyon vannak emberek.

2023. nov. 23. 01:06
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Ennyire durván hangosan azért nem szoktam, de néha elszólom a gondolataimat emberek között is, ilyen suttogóan dumálok magamban.

Ja hát az idegrendszerem az kivan, magányos vagyok, szorongásos depresszióm van. Volt egy idegösszeroppanásom is korábban, összegyűlnek ezek a dolgok.

Szvl ja a megbolondulás találó, amit a többiek mondanak, az állandó stressz csúnya hatással van az emberre. Különben én jobban is koncentrálok, ha kimondom a gondolataimat magamnak. Persze attól még lehet valamilyen skizoid vonás is, ha esetleg nem feltétlenül skizofrén az illető.

2023. nov. 23. 06:13
 6/12 anonim ***** válasza:
15%

Nem Lidl penztárosokra, eladókra gondolsz? A fejükön headset van, és miközben dolgoznak, beszélgetnek egymással rajta keresztül. Eleinte azt hittem a penztárosról, hogy hozzám szól, de keresztülnézett rajtam, és kacarászva beszélt a levegőnek, akkor láttam a headsetet rajta. Jó ötlet, hogy így beszéljék meg a tennivalókat, de láthatóan sokszor cseverészés funkcióra használják

Szerencsére van önkiszolgáló kasszájuk, már csak azt használom.

2023. nov. 23. 09:41
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
#6 "Magad uram, ha szolgád nincsen!"
2023. nov. 24. 07:16
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Sokkal több az olyan, aki zaklatott és el van idegenedve az emberektől, mint aki ténylegesen bolond.
2023. nov. 25. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Aki magányos vagy kevés emberrel beszél. És ez az amúgy társasági ember az szerintem csinálja ezt.

(Nem biztos hogy feltétlen skrizo vagy bolond az illető.)

2023. nov. 26. 04:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha munkád közben valamit elrontasz. Vagy vezetsz és valaki bevág eléd , akkor is hangosan káronkodunk ,még ha nincs is ott senki. Akkor magadban vagy magadnak mondod. Skrizo vagy bolond vagy??

Szerintem mindenkibe ott van a belső hang ami gyakorlatilag a tudat. Mikor gondolkodsz morfondírozol összerakod a napi teendőid stb. ,vagy csak nem akarsz felkelni mikor csörög az óra az ezen a gondolati síkon történik.

Ha magányos vagy akkor van aki hogy ne érezze annyira egyedül magát hangosan kimondja amire gondolt. "Akkor van baj mikor már nem akar beszélni az illető.

2023. nov. 26. 05:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!