Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy régi ismerősöm mondott...

Egy régi ismerősöm mondott rám egy nagyon csúnya dolgot, de sajnos úgy érzem igaz. Szerintetek is?

Figyelt kérdés

Egy este összefutottunk és beszélgettünk, vele amúgy mindig csak olyan haverok voltunk, 23 évesek vagyunk.

Szóba került a csajozás téma is, persze nekem sosem volt sok közöm a lányokhoz, általában keresztülnéznek rajtam, akkor is mikor napi szinten keményen edzettem, elég izmos voltam, sokan meg is dícsértek.

Volt egy barátnőm de az sem tartott sokáig.

És azt mondta nekem hogy nem véletlenül nem vagyok népszerű a lányoknál, a sz4r genetikámat pedig köszönjem meg az apámnak, meg hogy nem mindenkinek lenne szabad szaporodni és ez lesz az eredménye.

Nem rossz indulatból mondta szerintem ő általában őszintén kimondja amit gondol.

De ez most nagyon mélyre ment mert szerintem totál igaza van...

2023. nov. 20. 12:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
basszus velem ugyan ez a helyzet csak én sosem voltam jó fizikumú és nem volt kapcsolatom sem,de a többi és amit a baráti társaságról mondtál nagyon igaz rám .
2023. nov. 25. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!